Jennifer Lopez idei első bikinis képétől mindenki álla leesett: 53 évesen bomba formában van!

Jlo
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez nem várt sokáig, hogy megmutathassa első bikinis fotóját 2022 nyarából.

Az énekesnő szinte már hagyományt csinált abból, hogy minden év májusának végén megosszon egy-egy bikinis fotót magáról, amelyen aztán újra és újra ámul a világ pár hétig. Ahogy telnek az évek Jlo-nak ugyanis egyre szebb és tökéletesebb a teste, amit büszkén meg is mutat. A szépséges sztár már 53 esztendős, de még mindig nem tudni, mi lehet az a bizonyos titok, amitől egy percet sem tud öregedni. Többen is támadták már, hogy biztosan van némi plasztikának is köze a dologhoz, de Jlo ezt minden alkalommal tagadja, sőt a videóival még bizonyít is, mivel sosem fél smink vagy filterek nélkül mutatkozni a követők előtt.

A friss képeken egy fekete, klasszikus, háromszög alakú bikiniben mutatta meg tónusos hasát és feszes combjait, amelyet elsősorban a táncnak és a kardió edzéseknek köszönhet. Természetesen a bőrápolásáról is sokszor faggatják interjúi során, amelyre mindig ugyanaz a válasza: fényvédelem és hidratálás. A színész-énekesnő imádja a napot, de a napsugarak veszélyes hatásait ő is szereti elkerülni. A napi szépségápolási rutinjának ezért fontos része a megfelelő és alapos fényvédelem.

Annak idején egyébként többen is próbálták rávenni a botoxra, amelyről azt mesélte, hogy bár ellátogatott egy orvoshoz, aki azt tanácsolta neki, hogy minél korábban kezdje el, ő teljesen elfordult ettől a módszertől. Szerinte ma egy teljesen más ember nézne vissza rá a tükörből és, ha vannak is ráncai ő ki tud velük békülni.

„Az egyik nagy dolog, amire mindenkit bátorítanék 15 éves korákól kezdve, hogy minden nap használjon fényvédőt. Olyan fényvédőt, amelyet mindennap viselhet hidratálóként, ugyanis ez mindennél jobban véd. Ez egy nagy bőrápolási titok...ezt csinálom 22 éves korom óta.”

Ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy ennyire fittek

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.