Nem bírta visszafogni könnyeit a kamerák előtt Jennifer Lopez: sírva vallott nagy csalódásáról új dokumentumfilmjében

Jlo
Forrás: Amy Sussman/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

A színész-énekesnő közösségi oldalán jelentette be, hogy együttműködése a streaming szolgáltatóval megkezdődött és ennek eredményeképp már készül is a Halftime című műsor.

A Netflix és JLo egy dokumentarista projekttel készül, ami a sztár életét fogja bemutatni, elsősorban karrierjét, vagyis azt, hogyan vált belőle a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb színész-énekesnője, illetve üzletasszonya. A Halftime elnevezés arra utal, hogy Jennifer 52 éves, tehát élete közepén jár már.

A Halftime premierje június 8-án, a Tribeca Fesztiválon lesz, és néhány nappal később, június 14-étől lesz elérhető a Netflixen. Jennifer Lopez a dokumentumfilm hivatalos plakátjáról készült, egyébként ikonikus portré fotójával jelentette be a hírt.

Ez még csak a kezdet!

- írta Lopez a képaláírásban, ahogy az a dokumentumfilm beharangozó mottója is.

A hamarosan debütáló film bensőséges bepillantást nyújt majd a függöny mögé, bemutatja Jennifer Lopez eltökéltségét és motiváltságát, ami azzá tette, aki ma. Láthatjuk a Super Bowl félidei show-jától kezdve a közelmúltbeli elnöki beiktatáson való szerepléséig, rengeteg mérföldkövet az életéből.

A hivatalos közlemény szerint a dokumentumfilm egy nemzetközi szupersztárra fókuszál, aki évtizedek óta inspirálta az embereket kitartásával, kreatív szellemével, ragyogásával és kulturális hozzájárulásával. És ez még csak a kezdet. A Halftime Jennifer Lopez életének második felére fókuszál, miközben bemutatja fejlődését, ahogyan latinaként, anyaként, művészként és komoly üzletasszonyként a hangját már magasztosabb célokra használja.

A filmhez megtekinthető az első trailer is, amiben már ízelítőt kapunk a szupersztár valódi énjéből, munkamoráljából és profizmusából, illetve abból is, hogyan tört ki belőle a sírás az Oscar-jelölések hallattán. Az énekesnő nagy reményeket fűzött A Wall Street pillangói című filmjében nyújtott alakításához, sőt több interjúban is elmondta, hogy úgy érzi sokat letett az asztalra ahhoz, hogy a jelöltek között lássa a nevét, de sajnos ez abban az évben sem sikerült. Ezt pedig hatalmas csalódásként élte meg, nem is titkolja.

Nehéz volt. Nagyon kevés volt az önbecsülésem... Valójában rá kellett jönnöm, hogy ki vagyok, és csak ebben kellett hinnem, semmi másban.

Ezt olvastad már?

Galéria / 7 kép

Híres nők, akiket egy fiatalabb férfi tett újra boldoggá

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Életmód

Az elmúlt évek legszebb meleg szerelmei! Avagy Bill és Frank, és a sorozattörténet 15 másik meghatározó LMBTQ kapcsolata a sorozatok történetéből

A The Last of Us 3. részével újabb megindító LMBTQ szerelmi történettel lett gazdagabb a sorozattörténet!

Kép
Sztárok