Nem bírta visszafogni könnyeit a kamerák előtt Jennifer Lopez: sírva vallott nagy csalódásáról új dokumentumfilmjében

Jlo
Forrás: Amy Sussman/gettyimages

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A színész-énekesnő közösségi oldalán jelentette be, hogy együttműködése a streaming szolgáltatóval megkezdődött és ennek eredményeképp már készül is a Halftime című műsor.

A Netflix és JLo egy dokumentarista projekttel készül, ami a sztár életét fogja bemutatni, elsősorban karrierjét, vagyis azt, hogyan vált belőle a világ egyik leghíresebb és legkedveltebb színész-énekesnője, illetve üzletasszonya. A Halftime elnevezés arra utal, hogy Jennifer 52 éves, tehát élete közepén jár már.

A Halftime premierje június 8-án, a Tribeca Fesztiválon lesz, és néhány nappal később, június 14-étől lesz elérhető a Netflixen. Jennifer Lopez a dokumentumfilm hivatalos plakátjáról készült, egyébként ikonikus portré fotójával jelentette be a hírt.

Ez még csak a kezdet!

- írta Lopez a képaláírásban, ahogy az a dokumentumfilm beharangozó mottója is.

A hamarosan debütáló film bensőséges bepillantást nyújt majd a függöny mögé, bemutatja Jennifer Lopez eltökéltségét és motiváltságát, ami azzá tette, aki ma. Láthatjuk a Super Bowl félidei show-jától kezdve a közelmúltbeli elnöki beiktatáson való szerepléséig, rengeteg mérföldkövet az életéből.

A hivatalos közlemény szerint a dokumentumfilm egy nemzetközi szupersztárra fókuszál, aki évtizedek óta inspirálta az embereket kitartásával, kreatív szellemével, ragyogásával és kulturális hozzájárulásával. És ez még csak a kezdet. A Halftime Jennifer Lopez életének második felére fókuszál, miközben bemutatja fejlődését, ahogyan latinaként, anyaként, művészként és komoly üzletasszonyként a hangját már magasztosabb célokra használja.

A filmhez megtekinthető az első trailer is, amiben már ízelítőt kapunk a szupersztár valódi énjéből, munkamoráljából és profizmusából, illetve abból is, hogyan tört ki belőle a sírás az Oscar-jelölések hallattán. Az énekesnő nagy reményeket fűzött A Wall Street pillangói című filmjében nyújtott alakításához, sőt több interjúban is elmondta, hogy úgy érzi sokat letett az asztalra ahhoz, hogy a jelöltek között lássa a nevét, de sajnos ez abban az évben sem sikerült. Ezt pedig hatalmas csalódásként élte meg, nem is titkolja.

Nehéz volt. Nagyon kevés volt az önbecsülésem... Valójában rá kellett jönnöm, hogy ki vagyok, és csak ebben kellett hinnem, semmi másban.

Ezt olvastad már?

Galéria / 4 kép

Híres nők, akiket egy fiatalabb férfi tett újra boldoggá

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!