Jlo és Ben Affleck a lesifotósok előtt futott össze Jennifer Garnerrel

Jennifer Lopez, Jennifer Garner, Ben Affleck
Forrás: Rich Fury/KCA2021/Getty Images for Nickelodeon, Gotham/GC Images/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sosem kellemes, ha összefutsz az utcán az exeddel és új barátnőjével (aki nem mellesleg előtted pár évvel még a menyasszonya volt), de ez duplán igaz, ha híres sztár vagy, és még ilyenkor is van a közelben egy lesifotós.

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata már hosszú hónapok óta tart, és úgy fest, nagyon egymásra találtak! Többször is megfordultak együtt Európában, közös házat vadásztak nyáron a leggazdagabb negyedben, és még azt is vállalják, hogy kénytelenek egy időre távkapcsolatra váltani.

Ezek után nem csoda, hogy Halloweenkor is kéz a kézben jelentek meg az utcákon, hogy gyerekeikkel együtt menjenek édességet gyűjteni. Malibuban persze elég sok híresség megfordul, így miközben Ben és Jennifer Lopez sétáltak a házak között, összetalálkoztak a színész exével és gyerekei anyukájával, Jennifer Garnerrel! Jen a válás után is nagyon közeli kapcsolatban maradt exférjével: amikor a színész ismét rászokott az alkoholra, ő ültette be kocsiba, és vitte be elvonóra.

A találkozás (ami általában sosem kellemes egyik félnek sem) viszont nagyon szépen zajlott le, beszélgettek, és a családi egység miatt egy kis ideig együtt mentek házról házra. A pillanatról néhány lesifotó is készült:

Aznap egyébként pár órával korábban Ben és volt felesége a gyerekek társaságában töltötte együtt a délelőttöt. Jennifer Garner a sztárpár békülésének hírét nagyon profin kezelte, és elmondása szerint örül annak, hogy Ben végre ismét boldog.

Nem csak Ben Affleck és Jennifer Garner kerülhetnének fel erre a listára:

Galéria / 6 kép

Exekből legjobb barátok? Híres emberek, akik a szakítás után lettek igazi barátok

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.