Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Jlo és Ben Affleck a lesifotósok előtt futott össze Jennifer Garnerrel

Jennifer Lopez, Jennifer Garner, Ben Affleck
Forrás: Rich Fury/KCA2021/Getty Images for Nickelodeon, Gotham/GC Images/Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

Sosem kellemes, ha összefutsz az utcán az exeddel és új barátnőjével (aki nem mellesleg előtted pár évvel még a menyasszonya volt), de ez duplán igaz, ha híres sztár vagy, és még ilyenkor is van a közelben egy lesifotós.

Ben Affleck és Jennifer Lopez kapcsolata már hosszú hónapok óta tart, és úgy fest, nagyon egymásra találtak! Többször is megfordultak együtt Európában, közös házat vadásztak nyáron a leggazdagabb negyedben, és még azt is vállalják, hogy kénytelenek egy időre távkapcsolatra váltani.

Ezek után nem csoda, hogy Halloweenkor is kéz a kézben jelentek meg az utcákon, hogy gyerekeikkel együtt menjenek édességet gyűjteni. Malibuban persze elég sok híresség megfordul, így miközben Ben és Jennifer Lopez sétáltak a házak között, összetalálkoztak a színész exével és gyerekei anyukájával, Jennifer Garnerrel! Jen a válás után is nagyon közeli kapcsolatban maradt exférjével: amikor a színész ismét rászokott az alkoholra, ő ültette be kocsiba, és vitte be elvonóra.

A találkozás (ami általában sosem kellemes egyik félnek sem) viszont nagyon szépen zajlott le, beszélgettek, és a családi egység miatt egy kis ideig együtt mentek házról házra. A pillanatról néhány lesifotó is készült:

Aznap egyébként pár órával korábban Ben és volt felesége a gyerekek társaságában töltötte együtt a délelőttöt. Jennifer Garner a sztárpár békülésének hírét nagyon profin kezelte, és elmondása szerint örül annak, hogy Ben végre ismét boldog.

Nem csak Ben Affleck és Jennifer Garner kerülhetnének fel erre a listára:

Galéria / 6 kép

Exekből legjobb barátok? Híres emberek, akik a szakítás után lettek igazi barátok

Megnézem a galériát

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.