Jlo ikonikus ruhája sosem megy ki a divatból

Jlo ikonikus ruhája sosem megy ki a divatból
Forrás: Pinterest

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

A milanói divathéten az énekes-színésznő ismét nem hazudtolta meg önmagát: az egykori nagy port kavart, a képzeletnek nem sokat hagyó zöld Versace ruhájának felturbózott verziójában libbent végig a kifutón.

A még mindig bombaformában lévő Jennifer elképesztő alakját sokan megirigyelhetnék. Ő nem is takargatja formás idomait, így nosztalgiázott egyet a neves divatház milánói bemutatóján.

A majdnem 20 éve berobbant divattörténeti pillanat felejthetetlenné tette a díva akkori megjelenését. A 2000-ben, a Grammy-díjátadó gálán viselt zöld, pálmamintás extrémen kivágott ruhájára a mai napig emlékszünk. Így nézett ki akkor a stílusikon:

Kép
forrás: Pinterest

Szinte egészen hihetetlen és elképesztő, hogy közel 2 évtizeddel később még lehengerlőbben fest az 50 éves művésznő. Donatella Versace, a márka tervezője egy újragondolt verziót álmodott meg a nem mindennapi ruhából, amelyben lélegzetelállító volt a kifutón Lopez kisasszony.

A neves divatház jövő tavaszi-nyári kollekcióját felvonultató bemutatón csak úgy kapkodták a fejüket a meghívottak:

A sokat sejtető, szexi, dívás ruhadarabokat sosem vetette meg a híresség, merészségre és önelfogadásra bíztatva ezzel a női társadalmat.

Galéria / 10 kép

Jlo dögös szettjei

Megnézem a galériát

Valószínűleg a legmagasabb szinten éli és élvezi most nőiességét a sztár, hiszen nemrég új hajkoronával párosított villantást is prezentált, nem is akárhogy!

Tovább olvasok

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!