Könnyeket csalt a szemünkbe: Jennifer Lopez különleges családi videót mutatott a rajongóinak

Jlo
Forrás: Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Facebook
Twitter
Pinterest

Az 53 éves J.Lo a világ egyik legszerencsésebb emberének mondhatja magát…

Hiszen az ötödik X után is a világ egyik legnépszerűbb előadóművésze, tavaly nyáron férjhez ment élete szerelméhez, Ben Affleckhez, valamint gyermekeivel is irigylésre méltó kapcsolata van, akik a minap, pontosabban február 22-én ünnepelték 15. születésnapjukat.

Emme és Max születésük óta az első helyen vannak híres anyjuk szívében, aki annak ellenére, hogy imádja munkáját, az anyaságba is 100%-os energiát tesz. Minden szabad idejét a két tinédzserrel tölti, illetve nincs olyan dolog, amiben ne kérné ki fia és lánya véleményét, ami alól valószínűleg Bennel való kapcsolata sem volt kivétel.

Bár minden évben felköszönti közösségi oldalain a nyilvánosságot nagyon is kerülő gyerkőceit, most különleges módon egy videót osztott meg róluk, régi képekkel. Így a rajongók ízelítőt kaphattak a színész-énekesnő legszebb és legfontosabb pillanatiból, amelyekről süt, milyen nagy a harmónia anya és gyermekei között, illetve Marc Anthony-val és mostohaapjukkal, Ben Affleckkel is lehetett látni néhány felvételt. A videóhoz a következő szöveget írta:

Boldog születésnapot a gyönyörű, ragyogó kókuszdióimnak. Nagyon büszke vagyok mindkettőtökre minden tekintetben. Annyi örömet és boldogságot hoztok a szívembe és a lelkembe. Örökké szeretlek titeket. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT.

Az Instagramon közzétett videó alatt Taylor Swift Fifteen című dala hallatszódott. Jlo egyébként remek kapcsolatot ápol volt férjével és egyben gyermekei apjával, Marc Anthony-val, aki ugyan nem volt jelen mostani esküvőjén, de sokszor csinálnak közös programokat Emme és Max kedvéért.

Ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

Íme Jlo és Ben Affleck esküvőjének minden romantikus részlete

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Promóciók

A fürdőruha, amiben istennőnek érezheted magad

Kép
Életmód

Így gyógyítja a testet és a lelket a Palo Santo füstölő: minden negatív energiát elűz a házadból

A Palo Santo füstje tisztít, nyugtat és gyógyít a hagyományok szerint. Íme minden, amit érdemes tudnod róla!

Kép
Életmód

5 nyomós ok, hogy miért ne telefonozz elalvás előtt

Tisztább lesz a bőrünk, ha elalvás előtt telefon helyett egy könyvet emelünk fel az éjjeliszekrényről? Mutatunk 5 okot, amiért telefon helyett inkább az olvasást válaszd!

Kép
Stílus

Jött, látott és hódított! Ezért az olcsó hatású cipőtrendért bolondulnak most az influencerek

Egykoron úgy gondolták, hogy még a jó ízlés határait sem üti meg, most pedig egyre több rajongót szerez magának ez az új életre kelt cipőtrend.

Kép
Sztárok

Alighanem ez az idő év legstílusosabb sajtóturnéja! A Dűne: Második rész bemutatói szinte tobzódnak az emlékezetes divatpillanatokban

A Dűne: Második része körül nemcsak a sztori, de a szettek miatt is nagy a sajtófelhajtás. Neked melyik szett volt kedvenced?

Kép
Életmód

6 mesés szobanövény, ami nem zöld: ezekkel behozhatod a tavaszt a lakásodba

Ha imádod a szobanövényeket, de a zöldre egy kicsit ráuntál, ezeket a színpompás, pazar növénycsodákat imádni fogod!

Kép
Életmód

15 színész, aki meg akarta öletni saját karakterét

Nem voltak megelégedve a nekik írt sztorival, vagy egyszerűen csak belefásultak a munkába. De nem mindenki érte el a célját.