Nem tudnak hibázni! Jlo és Ben Affleck újabb vörös szőnyeges megjelenéssel varázsolták el a világot

Jlo és Ben
Forrás: Pascal Le Segretain/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Sokan még mindig nem tértek magukhoz a hírtől, hogy Jlo és Ben Affleck bizony 17 év szünet után újra visszatalált egymáshoz és talán most örökre…

Már maga az egymásra találásuk is nagy „sokk” volt a rajongók számára – persze csak a legjobb értelemben – de a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon való első vörös szőnyeges debütálásukkal végképp ők tudhatják be 2021 legnagyobb durranását.

Az énekesnő szakmailag is nagyon felnéz régi-új párjára, akit legújabb filmje, a Last Duel promotálásában is teljes vállszélességgel támogat. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy a New York-i premieren sem volt rest végig vonulni a vörös szőnyegen Ben oldalán, aki talán rá még büszkébb, mint új alkotására, amelyet már most az egekbe magasztalnak a kritikusok.

A 49 éves színész-rendező és az 52 éves Jlo a New York-i Lincoln Center Rose Theatre-ben mutatta meg magát, méghozzá a tőlük megszokott tökéletes szettben. Ben egy egyszerű öltönyt viselt, míg Jennifer egy elegáns, mégis szexi barna darabban jelent meg.

Kép
forrás: Arturo Holmes/Getty Images
Kép
forrás: Astrid Stawiarz/Getty Images

Az Oscar-díjas Affeck legújabb filmjét egyébként a híres Ridley Scott rendezte, amelynek története a 14. századi Franciaországban fog játszódni és valós eseményeket dolgoz fel. A film október 15-én kerül a mozikba, amelynek már az előzetese is megtekinthető.

Ha kíváncsi vagy a pár több vörös szőnyeges szettjére, akkor katt a galériára!

Galéria / 7 kép

7 páros szett Jennifer Lopeztől és Ben Afflecktől, ami kiállta az idő próbáját

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.