Jessica Alba új hajszíne totálisan szembemegy a nyári trendekkel - Mégis imádjuk!

Jessica Alba új hajszíne totálisan szembemegy a nyári trendekkel - Mégis imádjuk!
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Neki még ez is jól áll!

A legtöbben a melegebb hónapokban kicsit könnyedebb hajszínre szavaznak, és inkább ősszel térnek át a sötétebb árnyalatokra. Persze mindez egy percig sem kőbe vésett dolog, és felesleges is lenne ehhez időzíteni egy-egy frizuraváltást. Az utóbbi időszakban egyre több híresség is úgy gondolja, hogy eljött az ideje annak, hogy valami egészen új hajszínben próbálja ki magát, és így tett most Jessica Alba is!

Jessica Alba pár napja debütált új, barna hajával, és szembemenve az elvárásokkal, hosszú tincseit lágy karamellből sötétre változtatta. A színésznő korábban már volt szőke és vörös is, ám az utóbbi időben egyre jobban hajlott barnásabb árnyalatok felé, ami mellett most végül meg is állapodott.

A folyamatról pedig még egy vicces videót is posztolt, amire mi csak annyit mondanánk: szerintünk megérte!

A 40 éves, háromgyerekes anyuka az elmúlt időszakban háttérbe vonult a filmezéstől, és inkább családjára és a saját vállalkozására koncentrál. Az organikus és környezetbarát termékeket forgalmazó Honest Company évről évre sikeresebb, így Jessica nemcsak színésznőként, de üzletasszonyként is megállja a helyét. Éppen ezért az sem elképzelhetetlen, hogy jó ideig nem jön majd szembe velünk a mozikban egy új filmje sem.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 trendi hajszín, amivel nem tudsz mellélőni 2021 nyarán

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok