Láttad már? Ő Jeremy Irons kisebbik fia, aki amúgy szintén színészkedik, mégis csak kevesen szúrták ki, hogy ki is az apukája

Láttad már? Ő Jeremy Irons kisebbik fia, aki amúgy szintén színészkedik, mégis csak kevesen szúrták ki, hogy ki is az apukája
Forrás: The Samuel Goldwyn Company
Facebook
Twitter
Pinterest

Jeremy Irons mind a két fia kipróbálta magát a filmek világában, ám végül csak az egyikük érzett rá igazán a forgatások ízére.

Az akkor még leginkább sorozatokban bizonyító Jeremy Irons, 1978. március 28-án vette feleségül Sinéad Cusack ír színésznőt, házasságukból pedig két fiú született. A ma már fotósként tevékenykedő Samuel 1978-ban, Maximilian pedig 1985-ben látta meg a napvilágot.

Természetesen nem szeretnénk kihagyni Jeremy Irons idősebbik fiát sem a sztoriból, hiszen a ma már 44 éves Samuel egykoron szintúgy kipróbálta magát a színjátszás világában. Mindössze 11 éves volt, amikor édesapja mellett ő is főszerepet kapott a Danny, a világbajnok című filmben.

Kép
forrás: Thames Television

És akkor térjünk is vissza a kisebbik Irons fiúhoz!

Max karrierje 2011-ben indult be igazán, ekkor kapta meg A lány és a farkas című film egyik szerepét, és azóta olyan alkotásokban láthattuk őt, mint A burok, A fehér királyné, A férfi mögött, A ferde ház vagy A keselyű három napja.

Hogy hogy néz ki most Jeremy Irons 36 éves fia? Galériánkra kattintva megtudhatod!

Galéria / 9 kép

Így néz ki most Jeremy Irons kisebbik fia, Max

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

11 híresség, aki családtagjával szerepelt egy filmben

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.