Jennifer Lopez először vallott Ben Affleckkel való házasságáról és Jennifer Garnerről

Jennifer Lopez először vallott Ben Affleckkel való házasságáról és Jennifer Garnerről
Forrás: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Különleges fotókkal és őszinte interjúval lepte meg a rajongókat.

Júliusban, azaz lassan fél éve, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck összeházasodtak, majd rá nem sokkal egy háromnapos lagzit is csaptak. Kapcsolatukat hatalmas figyelem övezte (és övezi most is), hiszen nem túl gyakori, hogy valakik egy komoly szakítás után 20 évvel ismét egymásra találnak, és ott folytatják, ahol abbahagyták.

Jennifer Lopez pedig most úgy döntött, elárul néhány részletet kapcsolatukról, méghozzá a Vogue-nak, néhány izgalmas fotóval egybekötve. Az énekesnő többek között azzal kezdte, hogy a házasságuk kifejezetten modern, és rendkívül büszke arra, hogy felvette férje nevét.

Az emberek továbbra is Jennifer Lopeznek hívnak majd engem. De hivatalosan a nevem már Mrs. Affleck, mert összetartozunk. Férj és feleség vagyunk. És erre nagyon büszke vagyok.

Jlo úgy érzi, visszatekintve semmit sem változtatna az elmúlt 20 éven, hiszen végül minden úgy alakult, ahogy annak lennie kell.

Nagyon fiatalok voltunk, és szerelmesek akkoriban, nem voltak gondjaink, nem voltak gyerekek, kötelezettségek. Csak éltük az életünket, boldogan, mindenki előtt. Nem éreztük úgy, hogy rejtőzködnünk kéne vagy diszkrétebben kéne viselkedni. [...] Ez pedig visszájára sült el. Sok minden lapult a felszín alatt, az emberek nem akarták, hogy együtt legyünk, nem gondolták, hogy ő lenne a megfelelő személy számomra. Nagyon óvatos lettem ezután, mert rájöttem, hogy kiveséznek mindent. Bár többet mondhatnék. Régen olyan voltam. Most is. De tanultam belőle.

Jennifer a kapcsolat elején nagyon sokat gondolkodott azon, vajon tényleg jó döntést hozott-e azzal, hogy ismét adott egy esélyt maguknak, pláne, hogy mindketten már saját családdal rendelkeznek, de szerencsére jól vették az akadályokat. A gyerekek nagyon hamar egy hullámhosszra kerültek, és ez rendkívül jót tett a páros kapcsolatának is.

És hogy mit gondol Jennifer Garnerről, Ben volt feleségéről? Az interjúban felfedte, hogy fantasztikus anyának tartja őt, és Bennel remekül együtt tudnak működni.

Az esküvő fotóit láttad már?

Galéria / 11 kép

Jennifer Lopez és Ben Affleck esküvője és az esküvő másnapja képekben

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.