Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez visszalőtte a divattérképre ezt az elhanyagolt karanténtrendet

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez visszalőtte a divattérképre ezt az elhanyagolt karanténtrendet
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez persze a maga különleges stílusában kombinálta!

Jennifer Lopez nem először érzett rá arra, hogy mely darabok azok, amikre újfent megéri egy fokkal nagyobb figyelmet fordítani. Ráadásul most is sikerült egy olyan elhanyagolt stílustippre bukkannia, amiben tényleg több szezonnyi lehetőség lapul.

2020-ban kétségtelenül a koronavírus volt az, ami a legnagyobb befolyással bírt az aktuális trendek alakulására. A karanténban töltött hónapok során egyre többen éreztek rá a kézzel készített dolgok varázsára, melynek köszönhetően gyorsan visszacsöppentek a köztudatba a batikolt darabok. És bár az elmúlt időszakban egy kicsit háttérbe szorult, Jennifer Lopez most egy szett alatt képes volt ismét az érdeklődés középpontjába tűznie ezt a festékes divathullámot!

Ráadásul az otthon töltött időszak másik nagy kedvencének, a melegítőknek a képében hozta vissza ezt a vidám színekkel dolgozó különleges trendet, amit egy neon árnyalatokkal játszó Nike lábbelivel, méretes piros napszemüveggel, ikonikus karika fülbevalóival és imádott kékeszöld Birkin táskájával varázsolt igazán J.Lo stílusúvá.

Az énekesnő összeállítása pedig annyira szuperre sikerült, hogy még a nagy őszi roham előtt megéri gyorsan felmérni a választékot, így csokorba is gyűjtöttünk pár igencsak szemrevaló darabot!

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy hol szerezhetsz be Jennifer Lopez batikolt szettjéhez hasonló sportos és laza kincseket!

Galéria / 8 kép

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez imádja a batikolt darabokat

Megnézem a galériát

És ezt láttad már?

Galéria / 11 kép

Jennifer Lopez felejthetetlen nászutas szettjei

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!