Ben tényleg egy mázlista! Jennifer Lopez bombasztikus fürdőruhás fotókkal búcsúztatta nászútját

Ben tényleg egy mázlista! Jennifer Lopez bombasztikus fürdőruhás fotókkal búcsúztatta nászútját
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez már vissza is tért a munkához és Olaszország partjainál forrósította a hangulatot!

Jennifer Lopez és Ben Affleck a legnagyobb titokban pár hete kelt egybe és szinte azonnal Párizs felé vették az irányt, hogy gyerekeik társaságában ünnepeljék meg azt, hogy most már hivatalosan is férj és feleség lettek.

A francia fővárosban töltött pihenő után a színész már vissza is tért az Egyesült Államokba, míg Jennifer Lopez a nászút után Capri felé vette az irányt, ahol a LuisaViaRoma for UNICEF jótékonysági gáláján lépett a színpadra. És nagyon úgy tűnik, hogy a napfényes Olaszországban nem egy munka várt az énekesnőre. Tegnap ugyanis már egy szexi bikinifotózáson csípték el őt a kíváncsi kamerák!

Az 53 éves újdonsült arát két különböző egyrészes darabban örökítették meg. És nem is tudjuk hirtelen eldönteni, hogy ez a mélyen dekoltált sárga úszódresszben....

(Még több képért lapozz tovább az Insta-galériában!)

Vagy ebben az övvel kiegészített fehér kreációban mutatott jobban? Egy biztos, még mindig mesésen fest a nyár leglengébb darabjaiban is!

Hogy pontosan milyen kampányhoz készültek a fotók, arról nincsenek hírek, de minden bizonnyal hamarosan mindent megtudunk majd, ahogy a sztárpár második, immáron nagyszabású menyegzőjéről is. A hírek szerint ugyanis augusztus 15-én, azaz Ben 50. születésnapjára terveznek egy újabb esküvőt a színész Georgia állambeli birtokán, és hogy mi igaz mindenből? Hamarosan kiderül!


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

6 szigorú szabály, amit Jennifer Lopez pasijának be kell tartania

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.