Jennifer Lopez őrületes reptéri szettjét még a kifutókon is megirigyelnék

Jennifer Lopez őrületes reptéri szettjét még a kifutókon is megirigyelnék
Forrás: Anadolu Agency/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egyszerűen nem tudjuk nem imádni!

Az biztos, hogy amióta Jennifer Lopez a köztudatban van (szóval már a 90-es évek vége óta!), az egész világ tisztában van vele, hogy ő minden, csak nem átlagos. A most 52 éves szupersztár hihetetlenül sok mindent ért az elmúlt évtizedekben, egyszerre táncos, énekesnő és színésznő, ráadásul mindhárom szakmában a maximumot hozza.

Ezen kívül nem mehetünk el a tény mellett, hogy mennyire gyönyörű (kérjük az arcápolási rutinját... MOST!) és milyen tökéletesen tudja kiválasztani a ruháit az eseményekre. Itt pedig nem csupán a nagyszabású díjátadókról beszélünk, hanem a hétköznapokon viselt szettekről is, ezekből is akad ugyanis jó néhány, amikre nem kicsit kapjuk fel a fejünket – természetesen a jó értelemben vett ámulattól.

Ez most sem történt másképp, hiszen amíg mások melegítőben és a legkényelmesebb ruhájukban mennek a reptérre, addig JLo bebizonyította, hogy ő a repülés közben is lepipál mindenkit divat fronton:

A gyönyörű sztár egy fehér selyeminget és capri nadrágot viselt, ha pedig ez alapján úgy gondolnánk, hogy ez egy visszafogott szett, akkor nézzük meg jobban a videót, és azonnal kiderül, hogy ez nincs így. Jen ugyanis egy legalább 15 (de valószínűleg inkább 20) centis Gucci magassarkút választott, amit egy élénk rózsaszín Valentino táskával dobott fel, az eredmény pedig tényleg minden, csak nem átlagos vagy egyszerű.

Mi viszont pont ezért imádjuk annyira Jennifer Lopezt, szóval reméljük, hogy ezek után is megmutatja, hogy hogyan lehet feldobni az egyszerű szetteket is, és hogyan öltözzünk ki akár még a reptérre is!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

6 szigorú szabály, amit Jennifer Lopez pasijának be kell tartania

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Borbély Alexandra generációkat bemutató képe könnyeket csal a szemekbe

Új képet osztott meg a színésznő, amire nem lehet érzelemmentesen nézni.