Jennifer Lopez 53 éves lett, ruha nélkül mutatta meg tökéletes alakját

Jennifer Lopez 53 éves lett, ruha nélkül mutatta meg tökéletes alakját
Forrás: Getty Images/Theo Wargo / Staff
Facebook
Twitter
Pinterest

A sztár büszke a kisportolt alakjára, amit egyáltalán nem fél megmutatni.

Jennifer Lopez körül zajlik az élet: 20 év után ismét egymásra találtak Ben Affleckkel, akivel ráadásul a napokban teljes titokban össze is házasodtak Las Vegasban. A szerelmesek épp Párizsban töltik a mézes heteket, de nemcsak az igenek kimondása, hanem Jen születésnapja miatt is van okuk az ünneplésre. A sztár – aki egyébként Affleckre változtatta a nevét – most töltötte be az 53-at, ami persze egyáltalán nem látszik meg rajta.

Jen a rajongókat is megörvendeztette a szülinapja alkalmából egy meztelen felvétellel, amin jól látszik kisportolt és tökéletes alakja. JLo-ról egyébként egy kampány keretében készült a fotó és a videó, ugyanis bemutatta a JLo Beauty legújabb termékét, ami ezúttal a testre, pontosabban a fenékre és a combokra fókuszál.

A sztár bevallotta, egész életében szeretett volna egy olyan terméket, ami segít felvenni a kesztyűt a narancsbőr ellen. Mint mondta, úgy nőtt fel, hogy azt látta, édesanyja sokat küzd a frusztráló probléma ellen, miközben JLo végig azt kívánta, bárcsak lett volna valamilyen mágikus kence, ami eltünteti a cellulitiszt. Természetesen ilyesmi nem létezik, Jennifer azonban olyan terméket dobott most piacra, ami valóban javít a bőr megjelenésén.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 szigorú szabály, amit Jennifer Lopez pasijának be kell tartania

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok