Ezt sosem találtad volna ki! A bevetélek alapján ez Jennifer Lopez legsikeresebb filmje

Ezt sosem találtad volna ki! A bevetélek alapján ez Jennifer Lopez legsikeresebb filmje
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

Na? Gondoltad volna?

Az utóbbi időben ha nem éppen Jennifer Lopez szerelmi élete van terítéken, akkor bomba alakján és másolásra született stílusötletein ámul a világ, és közben a szakmai részéről kimondottan kevés szó esik.

Az 53 éves sztárt ma már mindenki énekesnőként ismeri, pedig karrierje kezdetén még táncosnőként dolgozott. 1987-ben feltűnt MC Hammer U can't touch this című klipjében, amit 1991-ben élete első kisebb sorozatszerepe követett. A nagy áttörést azonban Janet Jackson That’s the Way Love Goes című videóklipje hozta el számára 1993-ban, ami után táncosként egy világkörüli turné várt rá az akkor már világsztárnak számító Jackson-lány mellett.

Hazaérve pedig egyre több szereppel találták meg a gyönyörű, lelkes és elszánt Jennifert, akinek karrierje szempontjából kétségtelenül az 1997-es Dalok szárnyán című film hozta el a régóta várt és tervezett fordulatot. És bár film után már biztos volt, hogy egy fényes zenei karrier áll előtte, J.Lo azóta sem fordított teljesen hátat a filmiparnak, és a mai napig aktívan kiveszi a részét a kasszasikerekből is!

Kép
forrás: InterCom

És ha már itt tartunk, szerinted melyik filmje volt az, ami a legtöbbet hozta a stúdiók konyhájára? Annyit segítünk, hogy nem a Mint a kámfor, se az Álmomban már láttalak, és nem is az Anyád napja, vagy az Ilyen a formám...

Na jó inkább eláruljuk: a Hölgyválasz az!

A 2004-es romantikus, táncos filmben Jennifer Lopez és Richard Gere felejthetetlen párosa mellett Susan Sarandon és Stanley Tucci is feltűnik. A filmet imádta a közönség, olyannyira hogy a mozira szánt 50 millió dolláros büdzsének több mint háromszorosát, azaz 170,1 millió dollár bevételt hozott a Miramax Filmsnek.

A sztori szerint John Clark (Richard Gere) chicagói ügyvéd élete csaknem tökéletes. Szereti a feleségét, felnevelt két gyereket és karrier dolgában sem panaszkodhat. És mégis, hétköznapjai egyhangúan telnek, az ingázás idegölő, és a család túl elfoglalt ahhoz, hogy valójában együtt legyenek. Egyik nap John hazafelé tartva, a vonatablakon át egy fiatal nőre lesz figyelmes, aki a lerobbant Miss Mitzi's stúdióból visszabámul rá. A pillantás szinte kísérti a férfit, mígnem egyszer bemegy a stúdióba, ahol beiratkozik a tánctanfolyam kezdő csoportjába. John a mozgás, a zene és a szenvedély világában találja magát, mindezt azonban családja elől titkolja. Felesége magánnyomozót fogad, mert gyanakodni kezd férje megváltozott viselkedése miatt, de hogy mi lesz a film vége, azt nem szeretnénk lelőni.

A film előzetesét itt nézheted meg:


És ha már Jennifer Lopez stílusérzékéről is szó esett az elején, ezt láttad már?

Galéria / 12 kép

Jennifer Lopez erre a 3 őszi trendre esküszik

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.