Kopizd le az ünnepekre! Kiderült, Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanannak a beauty terméknek köszönheti szépségét

Kopizd le az ünnepekre! Kiderült, Jennifer Lopez és Jennifer Aniston ugyanannak a beauty terméknek köszönheti szépségét
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ezt az elérhető, sokoldalú terméket te is imádni fogod!

A nagy ajándékbeszerzéssel járó rohanás közepette hajlamosak vagyunk elfeledkezni magunkról és általában csak akkor realizáljuk mindezt, amikor már boldogan teszünk pontot a bevásárlólista végére. Ismerős? Ám ha ránk hallgatsz, a karácsonyi lázban idén magadra is gondolsz egy kicsit, és a december 3-5. között megrendezésre kerülő JOY-napok Xmas Special alatt lecsapsz a tökéletes ünnepi csillogáshoz szükséges legjobb beauty termékekre.

Mondjuk mit szólnál a sztárok egyik nagy kedvencéhez? Jöhet? Nos, a csillogást az előbb szó szerint értettük, a hollywoodi sztárhölgyek ugyanis egész egyszerűen megőrülnek a Nuxe termékeiért. Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow és Jennifer Aniston nagy kedvence például a Huile Prodigieuse többfunkciós szárazolaj, ami amellett, hogy intenzíven hidratálja még a legszárazabb részeket is, közben csodálatos fényt kölcsönöz bőrnek.

J.Lo egyszer elárulta, hogy a bőre és a haja mellett még az alapozójába is mindig tesz belőle, Jennifer Aniston pedig a Nuxe arany-csillámos szárazolaját is előszeretettel használja, ami egy extra, napsütötte hatást is ad a bőrnek.

Kép
forrás: Getty Images

A mi fürdőszobánkban tuti fog landolni egy üveg, és ezt a 7 növényi olajból álló, antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkező csodaszert a JOY-Napok Xmas Special alatt most te is 25% kedvezménnyel szerezheted be az Unipatikában. És tegyük hozzá, ajándéknak sem utolsó!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Egészen meghökkentő, de ők lennének Hollywood szépségmaximalistái

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!