Megvan az álomotthon! Ebbe a mesebeli kastélyba költözik a gyerekkel Jennifer Lopez és Ben Affleck

Megvan az álomotthon! Ebbe a mesebeli kastélyba költözik a gyerekkel Jennifer Lopez és Ben Affleck
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Lopez és Ben Affleck már tavaly, még bőven az esküvő előtt elkezdte keresni közös szerelemfészkét, a paparazzik pedig számos alkalommal elcsípték őket, ahogy éppen háznézőbe indultak. Most pedig úgy tűnik, megvan az igazi!

Bizony, végre megvan Jennifer Lopez és Ben Affleck közös álomotthona. Az elmúlt hónapokban több lehetséges befutó is szóba került, ám a sajtó legfrissebb értesülései szerint a sztárpár végül Danny DeVito volt Beverly Hills-i otthonába szerettek bele, az utóbbi időben pedig már több alkalommal látták a helyszínen parkolni Jennifer Lopez autóját, valamint költöztető autók is sűrűn feltűntek a színen.

Danny DeVito és felesége, Rhea Perlman még 2015-ben adott túl az ingatlanon, mely egy csendes zsákutca végében található. Akkor egyébként 28 millió dollárért kelt el, utána pedig jelentős felújításon esett át, hogy aztán Mariah Carey egykori vőlegénye, James Packer ausztrál milliárdos vegye birtokába. Jelenlegi áráról viszont semmit sem tudni, a megkérdezett ingatlanszakértők szerint a birtok nem is volt ebben az évben a piacon, így Jen és Ben egy exkluzív ajánlat keretein belül csaphatott le rá. Az ingatlan egyébként szerény jelző erre az épületegyüttesre, melynek méretei vetekszenek egy kastélyéval. A birtokon négy különálló épület helyezkedik el, élén egy hét hálószobás főépülettel, mely mellé jönnek még a vendégházak, egy nyolc autós garázs, a hatalmas medence és egy edzőterem. Ezek mellett van még egy privát mozi, egy borozóterem, egy szivarszoba, és a helyiség, amiért valószínűleg Jennifer szíve tényleg megdobbant: egy külön szépségszalon.

A pazar rezidencia 29 000 négyzetméteren terül el, ami minden bizonnyal elegendő helyet biztosít majd az újdonsült házaspár családjának, hiszen Jennifernek 2, Ben Afflecknek pedig 3 gyermeke van, arról nem is beszélve, hogy a legfrissebb pletykák szerint a szerelmesek állítólag nagyon vágynak arra, hogy ismét szülői örömök elé nézzenek.

Galériánkban nézd meg, hová költözik a gyerekekkel Jennifer Lopez és Ben Affleck!

Galéria / 15 kép

Jennifer Lopez és Ben Affleck új álomotthona

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok