Megérkezett az első pocakos fotó: babát vár Jennifer Lawrence

jennifer lawrence, terhes
Forrás: Anthony Harvey/Getty Images

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

Az biztos, hogy Jen izgatottan készül az anyaságra!

Jennifer Lawrence az elmúlt néhány évben egy kis visszavonulót fújt, már ami karrierjét illet. A színésznő tudatosan döntött a visszavonulás mellett a Vörös veréb megjelenése után, és csak egy-egy kisebb szerepet vállalt - leszámítva az utóbbi pár hónapot, amikor keményen belehúzott. Úgy fest, ez utóbbira azért volt szükség, mert a színésznő ezt követően ismét pihenni megy,

Jennifer Lawrence ugyanis első babáját várja!

A várandós színésznőt tegnap kapták lencsevégre lesifotósok, ahogy virágos overálban sétálgat New York utcáin, és bizony nem lehetett nem észrevenni, hogy pocakja is kerekedik már. Azóta Jen menedzsere is megerősítette a hírt.

Szerelmével, Cooke Maroney-val még 2019-ben, egy év randizgatás után keltek egybe, és már akkor arról beszélgettek, hogy szeretnének családot alapítani. 2021-ben aztán elérkezettnek látták erre az időt, és most úton van első babájuk. Persze hogy fiú vagy lány, még egyelőre titok, de reméljük, hogy előbb-utóbb ez is kiderül a rajongók számára!

És ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

Híres anyukák, akik a várandósság alatt sem álltak le a mozgással

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.