Teljesül a rajongók álma: Jennifer Grey visszatér, mint Baby a Dirty Dancing folytatásában

Teljesül a rajongók álma: Jennifer Grey visszatér, mint Baby a Dirty Dancing folytatásában
Forrás: Dirty Dancing című film
Facebook
Twitter
Pinterest

Babyt senki nem ültetheti a sarokba!

A Dirty Dancing első és eredeti részét 1987-ben mutatták be Jennifer Grey és Patrick Swayze főszereplésével, ők azonban valószínűleg egyáltalán nem sejtették, hogy a világ egyik legikonikusabb filmjét készítették el.

A produkció ugyanis szó szerint tömeghisztériát okozott az egész világon, a nők Jenniferre, a férfiak pedig Patrickre akartak hasonlítani. A legendás táncjelenet, amikor is Patrick a feje fölé emeli Jennifert a filmtörténet egyik legismertebb és legnépszerűbb jelenete lett. A filmből készült egy második rész 2004-ben, ami szintén nagy siker lett, és egy televíziós remake 2017-ben, ami szörnyű kritikákat kapott, és aminek valószínűleg soha nem lett volna szabad elkészülnie.

A rajongók épp ezért elég szkeptikusan állnak a film folytatását illetően, néhány órával ezelőtt azonban kiderült, hogy a főszerepet nem más fogja játszani, mint az 1987-es Dirty Dancing női főszereplője, Jennifer Grey (mint BABY), ráadásul a színésznő lesz a film producere is.

A rajongók persze kiugranak a bőrükből, még akkor is, amikor semmilyen más információt nem osztottak eddig meg a film készítői, ám az biztos, hogy a produkció, a film hivatalos folytatása lesz, és ugyanott fog játszódni, mint az első rész!

Ilyenkor pedig picit összeszorul a szívünk, hiszen Patrick Swayze sajnálatos módon már nincs az élők sorában, noha szinte biztos, hogy az új részben ő is benne lett volna...

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 színésznő, aki már gyerekként vitatható szerepet kapott

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok