Kiderült, mit szól Jennifer Garner Ben Affleck és J.Lo felmelegített románcához

sztár, sztárok,
Forrás: Christopher Polk/Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ben Affleck és Jennifer Lopez második románcáról szinte mindenkinek van véleménye - természetesen a színész exfeleségének, Jennifer Garnernek is!

Jennifer Garner és Ben Affleck 2005-2015-között éltek együtt, 2018-ban váltak el hivatalosan. Bár eleinte nem volt felhőtlen a szakításuk - Ben ugyanis megcsalta Jennifert a dadájukkal - a 3 gyermekük miatt már jóban vannak egymással.

Bennek pedig fontos, hogy exe, Jennifer Garner mit gondol a párkapcsolatairól: a hírek szerint Jennifert Lopezt nagyon kedveli - a dolog pedig kölcsönös.

Jennifer Garner rábólintott a kapcsolatra JLo-val. JLo nagyra tartja Jennifert, szerinte a színésznő remek anyuka és csodás ember. Többször találkoztak már az elmúlt évek alatt, így ismerik egymást

- mesélte egy bennfentes.

Nagyon úgy fest, hogy a két Jennifer sokat fognak találkozni: állítólag Ben Affleck színésszel egyre komolyabb a dolog. Sőt, barátaik szerint JLo és Ben igazi lelki társak, és hamarosan az énekesnő közelebb is költözik családjával szerelméhez.

Egy ember van talán, aki nem kifejezetten boldog most: a hírek szerint Alex Rodriguez, JLo exvőlegénye nagyon kivan a Bennifer-románc miatt, de főleg az zavarja, hogy JLo ország-világ előtt dobta őt - vele pedig ilyen korábban nemigen fordult elő...

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Jennifer Lopez igazán kihívó ruhában jelent meg a vörös szőnyegen

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.