Jennifer Garner Hirtelen 30-ban viselt ruháját ismét kapni, és megőrülnek érte TikTokerek

Jennifer Garner Hirtelen 30-ban viselt ruháját ismét kapni, és megőrülnek érte TikTokerek
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A filmtörténetnek amennyi megszámlálhatatlanul sok ikonikus és felejthetetlen pillanatot köszönthetünk, legalább annyi emlékezetes ruhát is!

Talán a kosztümtervezők és az öltöztetők se gondolják, maximum csak reménykednek benne, hogy az általuk életre keltett, vagy éppen kiválasztott kreációkat ekkora rajongás lengi majd körbe egy szép napon. Pedig bizony a ruháknak is hatalmas szerepük van, főleg olyan alkotásokban, amiket még évtizedek múltán is generációk imádnak.

Olvasd el ezt is!

Az egész világ a 2000-es évek lázában ég, ez a mánia pedig természetesen a TikTokot se kerülhette el. Bár felhasználói nagy része az ezredforduló után született, ettől függetlenül ők is nagyon érzik a dolgot, és aktívan ki is veszik a részüket abból, hogy pillanatok alatt nosztalgikus hangulatba hozzák az idősebb generációt. És így volt ez most is!

Az egyik ismert TikToker, Victoria Stanec ugyanis a minap rátalált annak az ikonikus ruhának a tökéletes mására, amit Jennifer Garner Jenna Rink szerepében viselt a 2004-es Hirtelen 30 című filmben.

Hogy is felejthettük volna el ezt a színes és csíkos Versace darabot, amiben Jennifer Garner hihetetlen táncot lejtett Michael Jackson Thriller című számára?!

A ruha pedig nem meglepő módon, tökéletesen illik napjaink trendjei közé, nemcsak a minta tekintetében, hanem az apró kivágások miatt is, ami szintúgy 2021-ben tért vissza a köztudatba! Éppen ezért ha csillapíthatatlan vágyat érzel arra, hogy a következő buliba már ezt a ruhát vedd fel, akkor az Etsy oldalán meg is rendelheted...

Ár: ~ 59.500 Ft - itt!
forrás: etsy.com
Ár: ~ 59.500 Ft - itt!

Végül következzen Jennifer Garner év eleji Instagram posztja, ahol ismét megmutatta, hogy egy lépést sem felejtett el...

Búcsúzóul pedig nem tudjuk, nem itt hagyni az eredeti jelenetet is!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 10 kép

10 film, amiben a jelmeztervezők pontatlanok voltak

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.