Meseszép! Jennifer Garner és Ben Affleck legidősebb lánya hercegnőként tündökölt a Fehér Ház eseményén

Meseszép! Jennifer Garner és Ben Affleck legidősebb lánya hercegnőként tündökölt a Fehér Ház eseményén
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Hirtelen nem is tudjuk, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck lánya az édesanyjára vagy az édesapjára hasonlít-e jobban?!

Ben Affleck és Jennifer Garner bár 2018-ban váltak el végleg egymástól, azóta is a legnagyobb egyetértésben nevelik három közös gyermeküket, akik közül a legidősebb, Violet, ha úgy hozza az alkalom, láthatóan nem idegenkedik a reflektorfénytől sem.

Az 50 éves színésznő viszonylag ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt a lányával, ezért is rendhagyó az, hogy tegnap este, az Emmanuel Macron francia elnök tiszteletére tartott állami vacsorán lánya volt Jennifer Garner plusz egy fője a Fehér Házban.

Az időzítés pedig azért is volt annyira különleges, mert a Violet pont tegnap ünnepelte 17. születésnapját. A jeles alkalomra pedig egy csillogó szívekkel tarkított, fekete ruhában érkezett, míg büszke édesanyja pedig egy gyönyörű fekete Ralph Lauren ruhában libbent be mellette.

Jennifer Garner és Ben Affleck a Daredevil – A fenegyerek című film forgatásán ismerték meg egymást, de csak 2004 nyarán fordult komolyabbra a kapcsolatuk. A színésznő 33. születésnapján, 2005. április 17-én eljegyezték egymást, és pár hónappal később hivatalosan is összekötötték az életüket. Nászukból három gyermekük született Violet 2005-ben, Seraphina 2009-ben, fiuk, Samuel pedig 2012-ben. A sztárpár 2015-ben tett pontot szerelmük végére és 2018 októberében véglegesítették is válásukat.

És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

Őket tartják a legstílusosabb sztárcsemetének az emberek

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.