Kopizd le a szépségtrükkjét: Jennifer Aniston megmutatta a tavaszi és nyári időszak legegyszerűbb, de legstílusosabb manikűrjét

Kopizd le a szépségtrükkjét: Jennifer Aniston megmutatta a tavaszi és nyári időszak legegyszerűbb, de legstílusosabb manikűrjét
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Meg kell hagyni, hogy Jennifer Aniston szépségtrendekben verhetetlen!

Jennifer Aniston hosszú évtizedek óta gondoskodik arról, hogy olyan szépségirányzatokkal gazdagítsa az ötlettárunkat, ami annyira egyszerű és letisztult, hogy mi is bármikor könnyen lemásolhatjuk. Ikonikus frizurája után pedig manikűrjének is minden esélye megvan arra, hogy elnyerje az időtálló jelzőt.
Az 54 éves színésznő sosem volt az a kirívó alkat, és ruhaválasztásaira pont az a kifinomultság jellemző, mint szépségtrükkjeire, amik sokszor annyira visszafogottak, hogy szinte észrevétlenül olvadnak bele a megjelenésébe. Pont így történt ezt egyik legutóbbi manikűrválasztásánál is, ami annyira hétköznapi és klasszikus, hogy minden túlzás nélkül másolásra született. Jennifer Aniston tejes francia manikűrjében minden megvan ahhoz, hogy az idei tavaszi és nyári szezon egyik felkapott beauty trendje legyen.

Jennifer Aniston a durva kontrasztra épülő hagyományos francia manikűr helyett egy áttetsző, mondhatni tejes felülettel tette lágyabba, szinte már ombre hatásúvá a körmeit. A hasonló hatás érdekében nincs más dolgot, mint az hagyományos francia manikűrödre húzni egy áttetsző rózsaszín lakkot a lágyabb megjelenés érdekében. Egyszerű nem? Ráadásul a május 18-21. közötti JOY-napokon most olcsóbban szerezheted ehhez a trükkhöz szükséges hozzávalókat!

A Rossmann üzleteiben, online drogériájában és mobilapplikáción keresztül ugyanis 35% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Sally Hansen körömlakkokat és körömápoló termékeket!

Ár: 2.499 Ft - itt!
forrás: Rossmann
Ár: 2.499 Ft - itt!
Ár: 2.299 Ft - itt!
forrás: Rossmann
Ár: 2.299 Ft - itt!

Most pedig íme 4 olyan életmód tipp, amit érdemes eltanulni a színésznőtől!

Galéria / 4 kép

4 életmód tipp, amit megfogadtam Jennifer Anistontól

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.