Jennifer Aniston és Amal Clooney már viseli a 2023-as év legnőiesebb trendjét - ezért a darabért fog mindenki megőrülni idén!

Jennifer Aniston és Amal Clooney már viseli a 2023-as év legnőiesebb trendjét - ezért a darabért fog mindenki megőrülni idén!
Forrás: Getty Images

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

Két nő, egy cipő: Jennifer Aniston és Amal Clooney is ugyanarra a 2023-as trendre esküszik!

Jennifer Aniston végre ismét káprázatos outfit inspirációkkal lát el minket, elindult ugyanis legújabb filmjének, a Gyagyás gyilkosság 2. részének sajtókörútja, melynek hátra jobbnál jobb szettekben lép a kamerák elé. A nemrég 51. születésnapját ünneplő színésznő stílusa pedig még mindig nagyon a helyén van, most pedig egy nagyon nőies, és nem mellesleg praktikus tippet leshettünk el tőle, Jennifer Aniston ugyanis Amal Clooney-hoz hasonlóan már viseli az év egyik legmeghatározóbb cipőtrendjét!
A szóban forgó darab a naked shoes, ami bár már évek óta igyekszik felérni a trendtérkép legnagyobb magasságaiba, az előrejelzések szerint 2023 lehet az ő nagy áttörésének éve. Ezek az átlátszó, PVC megoldásokkal dolgozó darabok nem mellesleg felérnek egy optikai csalással is, mert bár azt régóta tudjuk, hogy a nude magas sarkú cipők csodásan nyújtják a lábat, a naked változatok egészen új szintre emelik ezt a tuti stíluspraktikát, hiszen szinte teljes észrevétlenek!

Kép
forrás: Getty Images

A nekes shoes-ok iránti szeretetben pedig Amal Clooney is osztozik Jennifer Anistonnal, George Clooney feleségét ugyanis az elmúlt egy évben szintén több alakalommal csíphettük el ilyen darabokban.

Kép
forrás: Getty Images

Ha eddig gondolkoztál, hogy kipróbáld, akkor legyen Jen szettje a végső inspiráció, idén itt az ideje, hogy helyet kapjon egy ilyen fazon a gardróbodban!

Galéria / 10 kép

10 trend, amit felejts el 2023-ban

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.