Jennifer Aniston megtörte a csendet: ez köti a mai napig Brad Pitthez

Jennifer Aniston megtörte a csendet: ez köti a mai napig Brad Pitthez
Forrás: Getty Images

Promóciók

Légy a saját történeted hősnője! - Az Answear.LAB bemutatja a BE SHERO kollekciót

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Aniston és Brad Pitt annyira cukik voltak együtt, hogy a világ a mai napig arra vár, hogy talán újra összejönnek.

A Jóbarátok sztárja, a most 54 éves Jennifer Aniston még 1998-ban ismerkedett meg Brad Pitt-tel, akivel szinte azonnal egymásba szerettek. Két évvel később, 2000-ben egy hatalmas malibui esküvőn mondták ki a boldogító igent, ezután világszerte úgy gondoltak rájuk a fanok, mint Hollywood elválaszthatatlan álompárjára. Öt évvel később, 2005-ben azonban történt valami, a Mr. és Mrs. Smith forgatásán Brad Pitt megismerkedett Angelina Jolie-val, majd nem sokkal később bejelentette, elválik Jennifer Anistontól. Akkor a rajongók szinte kivétel nélkül úgy gondolták, Angie szedte szét őket, ám ezt azóta is mindketten tagadják.

Jennifer Aniston kapcsolata Brad Pitt-tel

Jennifer Aniston és Brad Pitt válásából hatalmas botrány kerekedett, ekkor sokan megutálták Angelina Jolie-t, akivel a színész a szakítás után szinte azonnal összejött. Pláne, hogy első vérszerinti gyermekük, Shiloh már 2006-ban megszületett. Míg úgy tűnt, Brad boldogabb nem is lehetne Angelina oldalán nagycsaládos apukaként, Jennifer nem volt ennyire szerencsés a szerelemben. Évekig nem volt olyan kapcsolata, ami tartósnak bizonyult volna, majd jött Justin Theroux 2011-ben, akivel úgy tűnt, végre boldog lehet. 2012-ben megtörtént a eljegyzés, 2015-ben összeházasodtak, ám sajnos 2017-ben végül ők is elváltak. Ez a helyzet azonban nagyon izgalmasnak bizonyult, hiszen Brad Pittet nem sokkal korábban, 2016-ban dobta ki Angelina Jolie állítólagos alkoholproblémái miatt. Mivel mindketten szinglik voltak, az exek hirtelen közeledni kezdtek egymáshoz, ezt pedig az egész világ árgus szemekkel figyelte. Először egy díjátadón ölelgették egymást, majd Brad Pitt megjelent Jennifer Aniston 50. születésnapi buliján.

Kép
forrás: Getty Images

Brad és én haverok, barátok vagyunk. Sokat beszélgetünk és számunkra semmi furcsa nincs ebben, annak ellenére sem, hogy mások ezt figyelték és szerették volna, hogy legyen, de legalábbis azt gondolták, hogy van. Jól éreztük magunkat egymással, megvolt az oka annak a kapcsolatnak

- mesélte nemrégiben Jennifer Aniston, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba és elmondja, mi van köztünk jelenleg tulajdonképpen.

Jen ráadásul elvileg most ismét háttérbe vonult, hogy teret adjon Brad Pitt új barátnőjének, akiről nemrég röppentek fel az első hírek. Nagyon jófej, igaz?

Galéria / 7 kép

Nosztalgia: Ilyen volt Brad Pitt és Jennifer Aniston kapcsolata

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Szépség

10 frizura, ami teljesen elrontja a megjelenésed - olcsó és igénytelen hatást keltenek!

Bizony a klasszikusnak mondható frizurák között is akadnak olyanok, amik képesek egy másik, nem tervezett irányba elbillenteni az összképet.

Kép
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez öt gyereket nevelnek együtt: így tud békésen működni mozaikcsaládjuk!

A legidősebb 17 éves, a legkisebb 11, három lány és két fiú. Ezek az arányok Jennifer Lopez és Ben Affleck családjában.

Kép
Sztárok

Valóra vált álmok! Avagy a sztárvilág 13 legszebb és legdrágább menyasszonyi ruhája

Ha valaki hát a sztárok bizony szeretik a lehető leglátványosabb formában megadni a módját annak a bizonyos nagy napnak, és ez alól a esküvői ruha sem kivétel.

Kép
Sztárok

„Ha ránézek a testemre, már nem csak a hibáimat látom” - interjú Szilágyi Szilvivel

A hónap témája: body positivity. Példaértékű hazai sztárok, akik bátran vállalják, hogy elfogadják, és szeretik a testüket! Elsőként ismerd meg Szilágyi Szilvi történetét!

Kép
Sztárok

#afilmamimeghatároz: Ez az a film, amit Erős Antónia már legalább százszor látott, mégsem tudja elkapcsolni, ha megy a TV-ben

A film, ami meghatároz cikksorozatunk első részében Erős Antónia mesélt nekünk meghatározó filmélményéről!

Kép
Sztárok

„Fontos, hogy az ember megtalálja, miként tud kikapcsolni” - interjú Olasz Renátóval

Az Aranyélet című sorozattal országos ismeretséget szerző Olasz Renátó 2023 márciusában átvehette a legjobb színésznek járó elismerést a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén A Király miniszériában nyújtott alakításáért. Mi pedig kifaggattuk őt arról, mire készül a jövőben.