Nem tudja megunni! Jennifer Aniston évtizedek óta rajong ezért a sokak által utált darabért

Nem tudja megunni! Jennifer Aniston évtizedek óta rajong ezért a sokak által utált darabért
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Jennifer Aniston egyik kedvenc darabja úgy tűnik, hogy tényleg időtálló.

Rachel Green stílusválasztásai minden túlzás nélkül 1994 és 2004 között egész komoly hatással voltak az éppen aktuális trendekre, a Jóbarátoknak hála pedig a karaktert megtestesítő Jennifer Aniston is szépen lassan egy ikonná vált, akinek nemcsak ruháit, de frizuráját is nők milliói koppintották világszerte.

A TikTok közönsége mostanság ismét felfedezte magának a sorozatot, és minden olyan benne felellhető trendet, amiről azt gondoltuk volna, hogy már rég kipörgött a slágertémák közül. És miközben lelkesen újrakreálták Jennifer Aniston kedvenc salátáját és frizutáját, közben rádöbbentek arra, hogy a most 54 éves színésznő, a '90-es évek óta rendületlenül és kitartóan rajong egy bizonyos vintage darabért, ami nem más mint a csípőfarmer - amit számos esetben bootcut, azaz enyhén kiszélesedő szárral választ.

A színésznő sosem titkolta, hogy bár lelkesen próbálja ki magán a legújabb trendeket is, végül az esetek jelentős részében mégis visszatér imádott szűk fazonjához, és ami azt illeti, a csípőnadrágokról sem szívesen mond le, mert egész egyszerűen ezekben érzi jól magát, és szerinte ez az előnyös a számára.

Kattints tovább galériánkra és nézd meg Jennifer Lopez hogyan viselte imádott csipőfarmerjait az elmúlt évtizedekben...

Galéria / 9 kép

Jennifer Aniston kedvence: a csípőfarmer

Megnézem a galériát

Neked is nagy kedvenced ez a fazon? Mutatunk is pár fellelhető kiadást!

Galéria / 4 kép

Kopizd le a stílusát: Jennifer Aniston időtálló csípőnadrágja

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.