Nem fogod elhinni! Ő volt Jenna Ortega első szerelme

Nem fogod elhinni! Ő volt Jenna Ortega első szerelme
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Jenna Ortega őszinte szavai sokakat megleptek!

Jenna Ortega alig 10 éves volt, amikor megkapta első szerepét, ezután pedig sorra találták meg őt kisebb- nagyobb felkérések, de a vágyott hírnevet kétségtelenül a 2022. november 23-án a Netflix kínálatába felkerülő Wednesday című sorozat hozta el neki.

A még mindig hihetetlenül fiatal, mindössze 20 éves színésznő élete a széria premierje óta hatalmas fordulatot vett, és a rajongókat nemcsak az tartja lázban, hogy éppen milyen frizurát vágat magának vagy milyen estélyiben érkezik egy-egy eseményre, hanem a szerelmi élete is. Jenna Ortega azonban eddig nem sokat árult el a magánéletéről, és bár pár évvel ezelőtt több pletyka is szárnyra kelt azzal kapcsolatban, hogy a szépséges mexikói és Puerto Ricó-i felmenőkkel rendelkező sztár a szintúgy színészként tevékenykedő Asher Angellel randizgat, ám ők ketten sosem erősítették meg a dolgot, így ahogy az lenni szokott, ez a szóbeszéd is kikopott a fórumokról.

Na de ki volt az a bizonyos első szerelem?

Nemrég Jenna a 20 Questions: On Deadline podcast vendége volt, ahol elárult egy nagyon édes és mulatságos titkot szívének első választottjáról.

Fiatalabb koromban Barack Obama volt az első szerelmem. A megszállottja voltam. Szinte már elvarázsolva néztem őt, és nem tudtam róla levenni a szememet a beavatása során

- kezdte a visszaemlékezést.

Jenna csak hat éves volt, amikor Obama először hivatalba lépett, és 10 éves, amikor megkezdte második ciklusát. A színésznőt még fiatal kora sem akadályozta meg abban, hogy belehabarodjon a hawaii születésű politikusba, a mai napig emlékszik, hogy mennyire lenyűgözte őt az Egyesült Államok 44. elnöke, és mindent megtett azért, hogy még többet tudjon meg róla. Leveleket kezdett írni nemcsak a kiszemeltjének, hanem azoknak az ismert embereknek is, akikről köztudott volt, hogy jó kapcsolatot ápolnak vele.

Elkezdtem neki leveleket írni, és Oprah-nak is írtam, mert láttam egy magazinban, hogy barátok. Szóval a megszállottjává váltam ennek a nőnek, és kértem őt, hogy hadd találkozzam Barackkal

- mesélte.

Ortega levelei természetesen nem jártak sikerrel, és végül ahogy az lenni szokott, túltette magát ezen a szerelmen. Ám évekkel később, 2018-ban az Időcsavar című film premierjén összefutott Oprah-val, hirtelen nem is tudta, hogy mit mondjon neki, majd a bemutató utáni vacsorán a népszerű televíziós műsorvezető Jenna lábára lépett, és bár a bocsánatkérés közepette lett volna alkalma felhozni neki a témát, végül nem tette. Az azóta eltelt lassan 5 év során a színésznő élete is nagyot fordult, ám hírnév ide vagy oda, még mindig nem találkozott személyesen Barack Obamával.

Várok rá. Várom a választ a leveleimre

- zárta viccesen meglepő és cuki sztoriját.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Beauty evolúció: Jenna Ortega

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!