Jelek, amik arra utalnak, hogy a feleség leszbikus

Jelek, amik arra utalnak, hogy a feleség leszbikus

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Facebook
Twitter
Pinterest

"Az egyik legnagyobb félelmem az volt férjként..."

Igaz történet alapján!

Az egyik legnagyobb félelmem az volt férjként, hogy kiderül, a feleségem megcsal. Ezen mindenki aggódott volna, de azon már kevésbé, hogy azt mondtam, attól félek igazán, hogy nővel csal meg. A többség röhögésben tört ki és azt mondta, ha így lenne, én lennék a legszerencsésebb férfi.

De miért gondolja azt rögtön mindenki, hogy ha egy nő a nőkhöz vonzódik, akkor hármasban is szeretné? Hülyeség.

  1. Kedveli a nőies oldalad. Rengeteg férfinak van nőies oldala, és akár külső jegyei is Hosszú haj, finomabb vonások, vagy az, hogy sokat foglalkozik magával. Néhány nő szereti a magukra nagyon kényes fiúkat, de azért nem árt rákérdezni, hogy áll a nőkkel.
  2. Nő a nővel pornót szeret nézni- esetleg nem is titkolja. Ha már itt tartotok, sok mindenről nem kell beszélni. A párod mindenképpen bi. A kérdés, hogy egyedül is sokat néz-e ilyen műsort…
  3. Egyetért veled, ha azt mondod eg nőre, szexi. A legtöbb feleség nem csípi, ha megdícsérsz más nőket és érthető is. De ha a te feleséged ez sosem zavarja…
  4. Hangosan hirdeti a melegjogokat. Ez egyfelől lehet egy liberális hozzáállás, de nekem például fel sem tűnt, hogy ő mennyire elvakult volt ebben a témában. Nem is a meleg haverjai miatt, hanem azért, mert ő tudat alatt mindvégéig magáért harcolt.
  5. Minden eseményen a nőket vette észre. Azt hittem, azért történik, mert a nők mindig irigykednek egymás cuccaira, de nem erről volt szó. Utólag belátom, hogy kereste a női szempárokat, akikkel flörtölhet.
  6. Mindig úgy beszélgetett a nőkkel, hogy megérintette őket. Ez lehet, egy hozott tulajdonság, vannak olyanok, akik így beszélgetnek, de azért éles különbségek lehetnek. Ha mindig csak a nőkkel barátkozik feltűnően és szeret velük összebújva táncolni, sugdolózni és nagy bociszemekkel nézni, kezdj aggódni.
  7. Volt egy remek barátnője, aki mindenkinél fontosabb volt számára. Ez kellett volna legyen az a bizonyos jel, ahol egyértelmű kellett volna legyen, hogy rég másért lángol.

Leszbikus szerelmek Hollywoodból

Galéria / 6 kép

Leszbikus hölgyek

Megnézem a galériát
Tovább olvasok

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Életmód

Vajon te vagy az? 3 csillagjegy, aki utálni fogja az áprilisi telihold hatását

Ezek a csillagjegyek nem fognak örülni az áprilisi teliholdnak!

Kép
Szépség

Figyelmeztet a bőrgyógyász: Hajnövesztő étrend-kiegészítők, amik egy fillért sem érnek - sőt, még árthatsz is velük a testednek!

Dr. Luke Maxfield bőrgyógyász lerántotta a leplet a népszerű hajnövesztő kapszulák összetevőiről!

Kép
Szépség

Hogyan használjuk helyesen a fátyolmaszkot? Íme a legjobb tippek zsíros, pattanásos és dehidratált bőrre

A fátyolmaszkok világában sok az opció, és nem minden termék felel meg minden bőrtípusnak. Abban a helyzetben vagy, hogy zsíros, pattanásra hajlamos vagy kiszáradt bőrrel küzdesz? Akkor itt az ideje, hogy felfedezd a fátyolmaszkok erejét!

Kép
Sztárok

Négy hét alatt 33 kilót fogyott! Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép
Sztárok

Nők milliói értenek egyet! Margot Robbie elárulta, szerinte ki a filmtörténet legszexibb pasija!

Margot Robbie elárulta, hogy ki az ő filmes szerelme, mi pedig tökéletesen egyetértünk vele!

Kép
Életmód

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.