Játssz velünk és nyerj Triumph Flex Smart fehérnemű szettet!

Játssz velünk és nyerj Triumph Flex Smart fehérnemű szettet!
Facebook
Twitter
Pinterest

A nemzetközileg elismert fehérneműmárka, a Triumph egy különleges szezonális kampány keretében mutatta be a teljes 2022 őszi/téli kollekcióját #ItsPersonal jeligével. Az AW22-es szezonban mutatkozik be a Flex Smart is, amely az #ItsPersonal kampány megtestesítője. Nyereményjátékunkban Triumph Flex Smart fehérnemű szettet nyerhetsz! Játssz érte!

A Triumph bemutatja eddigi legszemélyesebb kampányát:
Flex Smart – Ez személyes ügy #ItsPersonal

Ez a kampány nem csak magukról a fehérneműkről szól, sokkal inkább a nők iránti tisztelet kifejezéséről és az egyéniség ünnepléséről.

A Triumph szerint sem két egyforma ember, sem két egyforma test nincs. Minden nőnek teljes szívvel kellene vállalnia önmagát, és megbecsülni azokat a különbségeket, melyek egyedivé teszik. A Triumph elkötelezett támogatója ennek, többek között azzal is, hogy teret ad a nőknek kibontakozni.

Ez a filozófia minden szinten átlengi a márkát, és soha nem volt még annyira hangsúlyos, mint most. Az AW22-es szezonban mutatkozik be a Flex Smart is, amely az #ItsPersonal kampány megtestesítője.

Tervezése során ügyeltek rá, hogy összhangban legyen a test mozgásával, alkalmazkodjon hozzá, és kövesse az egyedi formáit, ezzel páratlan szintű kényelmet és támogatást nyújtva. A Triumph tudja, hogy a nőknek nap mint nap rengeteg szituációban kell helyt állniuk. A Flex Smartot úgy tervezték, hogy rugalmasan alkalmazkodjon életük minden spontán és kiszámíthatatlan pillanatához, de ezen túlmenően biztosítsa a szabadságot, hogy a nők azok legyenek, akik lenni akarnak. Kényelmesen. Szabadon.

Tekintsd meg a Flex Smart kollekció darabjait az alábbi galériában!

Galéria / 16 kép

Triumph Flex smart kollekció

Megnézem a galériát

A kampány képeit igazi nők készítették, forgatókönyv nélkül, filter nélkül. Négy női főszereplőt ábrázolnak: Abby, Sianon, Akari és Charlotte. A képek e nők életének mindennapjait tükrözik, valósághűen. Őszinte pillanatokat örökítettek meg, amelyek bemutatják, hogy mindegyikük élete egyedi és megismételhetetlen, Flex Smartban.

Nagyobb hangsúlyt kapnak az influencerek is, ezért a kampánynak köszönhetően Európa-szerte készítenek a nők őszinte és hiteles tartalmakat, amelyek a valódi személyiségüket tükrözi. Ezeket Európa-szerte minden ország egy saját rendezvényén mutatja be a legnevesebb újságíróknak. Emellett egy erőteljes médiakampány és az üzletek tevékenységei is megerősítik a kampány üzenetét és általános esztétikáját.

Tekintsd meg a kampány fotóit az alábbi galériában!

Galéria / 16 kép

Triumph Flex smart kollekció kampányfotók

Megnézem a galériát

A Flex Smart bevezetése egybeesik a Triumph új vizuális arculatának bejelentésével és bemutatásával. Ez jóval több, mint egy új webáruház, hiszen ezen a felületen mutatkozik be maga a márka és annak története is. Ez egy célállomás, egy olyan online tér, ahol a tartalom és a közösség valóban egyesül.

A Triumph minden vizuális eleme megújul: a kampányképektől kezdve az üzleteken, a terméktervezésen, az új Instagram oldalon és honlapon, valamint a teljesen újratervezett e-kereskedelmi platformon keresztül, amely mostantól zökkenőmentesebb és személyesebb felhasználói élményt nyújt.

AW22-es kampányának minden egyes elemét, és továbbra is megjelenik a márka minden tevékenységében, biztosítva, hogy a vásárlók egyénisége és személyes döntései a középpontba kerüljenek.

Ugye mostanra már te is szeretnél egy Flex Smart fehérnemű szetett?

Még jó, mert ez egy igazi !MUST HAVE! darab minden nő számára!

Nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre, és máris az esélyesek között leszel, aki megnyeri a 3 darab Triumph Flex Smart fehérnemű szett egyikét!

A nyereményjáték véget ért! Köszönjük, hogy velünk játszottatok!

A Flex Smart fehérnemű szett egy melltartót és egy bugyit tartalmaz, melyet postai úton juttatunk el a nyerteseknek az általuk kért méretben.

A nyereményjáték 2022. november 6-ig tart.
A nyerteseket 2022. november 8-ig bezárólag értesítjük.

Videók

Kép
Életmód

11 eset, amikor a Jóbarátok szörnyen kezelt iszonyúan kényes témákat

A sorozat írói gyakran űztek gúnyt olyan dolgokból, amikből nagyon nem kellett volna. Emlékszel ezekre?

Kép
Sztárok

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.