Ne maradj le a JOY-napokról,
keresd a kuponokat az Instyle magazinban!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!

Ritka pillanat! Jason Stathamet és feleségét romantikus randi közben kapták lencsevégre

Ritka pillanat! Jason Stathamet és feleségét romantikus randi közben kapták lencsevégre
Forrás: Alberto E. Rodriguez/WireImage/Getty Images

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Facebook
Twitter
Pinterest

A sztárpár kislánya fél éve született meg.

Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley Hollywood egyik álompárja, akik bebizonyították, hogy a hírnév mellett is meg lehet őrizni a magánéleti titkokat. Sosem pletykálnak róluk, nem posztolnak túl sok privát fotót sem, gyermekeiket pedig óvják a nyilvánosságtól. Kisfiuk, Jack 5 éves, kislányuk, Isabella pedig hat hónapos.

A sztárpár épp nemrég tért vissza európai nyaralásából, ahová persze a gyerekeket is magukkal vitték. Most pedig a rajongók nagy örömére lesifotó is készült róluk, ami igazi ritkaság, mert nem túl gyakran lehet őket lekapni együtt. Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley épp egy londoni jazz klubba érkeztek, ahol romantikus randit tartottak, és egy kicsit kikapcsolódtak kettesben is.

Imádjuk, hogy ruháikban is megvan a harmónia, látszik, hogy figyeltek arra, hogy összeöltözzenek!

Ahogy írtuk is, a sztárpár ritkán mutatja meg gyerekeit, és ha igen, arcukat akkor sem látjuk. Ennek ellenére ez a videó nagyon jól megmutatja, milyen aranyosak együtt a kicsik:

Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham már több, mint egy évtizede alkot egy párt, ám az esküvőre azóta sem került sor. Viszont ez részükről egyáltalán nem probléma, ráadásul azt is bebizonyították már, hogy a 20 éves korkülönbséggel is tökéletesen működik kapcsolatuk.

A modell fotói egyébként tökéletes inspirációs forrásként szolgálnak!

Galéria / 9 kép

Rosie Huntington-Whiteley tökéletesen kombinálja az alapdarabokat

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Szépség

A 8 legnagyobb tévhit a fényvédelemről, avagy ragyogj egész nyáron pigmentfoltok nélkül

Promóciók

Igazi különlegességgel nyitott a White Raven Skybar & Lounge Budapest felett a világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője

Kép
Életmód

4 étrend-kiegészítő, melynek szedése nem várt mellékhatásokat okoz

Egy-egy étrend-kiegészítő kapcsán gyakran csak az előnyökről hallunk, pedig nem árt képben lenni a várható mellékhatásokkal is.

Kép
Életmód

10 zseniális karakter a Marvel-univerzumban, akit méltatlanul elvesztegettek

Jöjjenek a Marvel-univerzum tömeggyártásának legnagyobb károsultjai, avagy karakterek, akiket elvesztegettek!

Kép
Sztárok

Eredetileg ők játszották volna a Harry Potter főszereplőit: azonban J.K. Rowling szigorú szabályai miatt lecsúsztak róla

Ma már el sem tudjuk képzelni Daniel Radcliffe, Emma Watson és a többiek nélkül a Harry-Potter-filmeket, azonban egy hajszálon múlott csak, hogy nem más színészek kapták a szerepet. Mutatjuk kik ők!

Kép
Sztárok

Hivatalos! Nicola Coughlan a body positivity új stílusos istennője

A Bridgerton család sztárja, Nicola Coughlan az elmúlt években egy két lábon járó body positivity divatikonná nőtte ki magát.

Kép
Életmód

7 népszerű étel, ami tönkreteszi a bőrödet: a túlzott sófogyasztással érdemes vigyázni

Amit megeszünk, az hatással van az egészségünkre, a szépségünkre, a testünk, szervezetünk működésére, nem véletlen tartja úgy a mondás, hogy az vagy, amit megeszel. Fontos tudni, hogy az elfogyasztott ételek legalább olyan jelentősséggel bírnak bőrünk állapotára, mint a drága krémek. Mutatjuk is, mely ételek azok, melyekből szépségünk érdekében (is) érdemes kevesebbet fogyasztani.

Kép
Életmód

7 film, amiben vérengző állatokkal riogatnak, pedig többségük közel sem ilyen veszélyes

Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki gyerekkorában csak vonakodva mert bemenni a felsőgödi uszoda medencéjébe, mert szörnyen szorongott egy gyilkos víz alatti támadástól.