Jamie Lee Curtis a plasztikáról: "Ha egyszer összekaszabolod az arcod, nem tudod visszakapni"

Jamie Lee Curtis
Forrás: Axelle/gettyimages
Facebook
Twitter
Pinterest

Valljuk be: Jamie Lee Curtisre nézve még mindig sok férfi, sőt még nő szíve is megdobban, hiszen azon csodás színésznők táborát erősíti, akik 62 évesen is gyönyörűek, méghozzá plasztika és mindenféle beavatkozás nélkül.

Ez pedig Hollywoodban igencsak ritkaság számba megy, ugyanis a hírességek szinte megszállottan igyekszenek megtartani a fiatalságukat, pénzt, időt és következményeket nem nézve. A Halloween-filmek sztárja erről többször is őszintén beszélt, ám egy mostani interjúban meglepően kemény volt a fiatalabb generáció plasztika függőségével kapcsolatban.

Szerinte aggasztó a társadalom tökéletes szépség utáni megszállottsága és az is, mennyire módi lett a plasztikázás már a tizenévesek körében is. Hozzátette, hogy a töltőanyagok, az eljárások, illetve a filterek használata teljesen elpusztítja az természetes szépségről kialakult képet a fiatal generációkban.

Ha egyszer összekaszabolod az arcodat, nem tudod visszakapni. Ez olyan, mintha láncfűrészt adnál egy kisgyermek kezébe. Csak nem tudjuk, hogy mentálisan, lelkileg és fizikailag milyen hosszú távú következményei lesznek a fiatal generációra.

Jamie Lee Curtis egyébként a közösségi felületeket teszi ezért felelőssé, ahol valótlan képek millióival tévesztik meg a fiatalságot, elhitetve velük, hogy a szépség a hibátlan bőrnél, 34-es méretnél és az agyon plasztikázott arcnál kezdődik.

Ha nem tudod, mit nézz a közelgő Halloween napján, akkor kattints a galériára!

Galéria / 7 kép

2021 legjobb halloweeni horrorfilmjei, méghozzá a Netflix kínálatából

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!