Megdöbbentő vallomás: Jamie Lee Curtis életét így tette kis híján tönkre a plasztikai műtétje

Megdöbbentő vallomás: Jamie Lee Curtis életét így tette kis híján tönkre a plasztikai műtétje
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Jamie Lee Curtis ma már nem büszke arra, hogy egykoron hitt a plasztikai műtétek nyújtotta lehetőségekben!

Jamie Lee Curtis kétségtelenül a sztárvilág kortalan díváinak táborát erősíti, és évek óta kiemelt helye van az idő múlását méltón viselő hölgyek listáján. Azt azonban kevesen tudják róla, hogy az ő életében is bizony volt egy olyan plasztikai beavatkozás, amit azóta már annyira megbánt, hogy biztosan nem tenné ki a büszkeségei falára.

Szülei, Tony Curtis és Janet Leigh révén viszonylag korán belecsöppent abba a sztárvilágba, amiről sokan egész életükben csak álmodoznak. Éppen ezért kicsit sem meglepő az, hogy alig 19 évesen megkapta első kisebb szerepét, amit aztán megannyi lehetőség követett. Egy ilyen más szabályok szerint berendezett és más normák mentén működő gépezet részeként pedig nem meglepő az sem, hogy viszonylag karrierje elején, egy forgatás során jött el életébe az a pont, amikor Jamie Lee Curtis hagyta magát meggyőzni arról, hogy az orvosi szike csodákra képes.

Az 1985-ös Ingerlő idomok című film készültekor az egyik operatőr megjegyzést fűzött a szemére, és "puffadtnak" nevezte azokat. Ez a váratlanul jött kritika pedig elég is volt az akkor alig 26 éves sztárnak, hogy kés alá feküdjön.

„Zsírt vettek ki a szemeim alól, mert egy filmben szerepeltem, ahol puffadtnak vélték őket. Emlékszem ahogy az operatőr azt mondta: »Nem tudom így felvenni« és emlékszem, hogy ennek hallatán mennyire elkeseredtem. Átestem plasztikai műtéten – nem működött, utáltam. Csak azt érte el, hogy sokkal rosszabbul éreztem magam tőle!” - nyilatkozta egy interjúban az eset kapcsán.

Jamie Lee Curtis az Ingerlő idomok egyik jelenetében.
forrás: Warner Home Video
Jamie Lee Curtis az Ingerlő idomok egyik jelenetében.

Később pedig azt is bevallotta, hogy kipróbálta az ajakfelöltést és a botox-ot is, de ahogy mondja:

Egyik sem működik. Egyik sem. Ez akkora csalás.

A most 64 éves színésznő ma már a természetes szépség híve, és ugyan támogatja mások döntéseit abban, hogy azt csinálják a testükkel, amit csak akarnak, de azért aggódik amiatt, hogy ezek a döntések milyen hatással lesznek az emberek életére. Úgy véli, hogy ezek az eljárások „gyönyörű emberek egész generációját irtják ki” és hangsúlyozza, hogy „ha egyszer elrontod az arcodat, azt már nem kaphatod vissza”. Nemrég pedig őszintén mesélt arról is, hogy a sikertelen operációi után a hosszú éveken át alkohol- és a kábítószerfüggő volt, de 1999-ben sikerült végleg maga mögött hagynia az önpusztítás ezen formáját, és több mint 22 éve tisztán és józanon éli az életét.

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Sztárok, akik elrontott plasztikájuk miatt estek el egy tucat munkától

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.