Jamie Dornan utálja a közösségi médiát - EXKLUZÍV INTERJÚ

Jamie Dornan utálja a közösségi médiát - EXKLUZÍV INTERJÚ

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

A színész elmesélte, miért lett a Hugo Boss The Scent Private Accord arca, illetve azt is, mit gondol arról, hogy mindenki a közösségi médián lóg, és hogy változóban vannak a társadalmi szerepek.

A cikk támogatója a Hugo Boss

Jamie Dornan rajongóinak nagy része a Szürke ötven árnyalata trilógia miatt ismeri az észak-ír színészt, pedig a nagy áttörést, (akkoriban ugyan még a divatvilágban) a 2000-es évek eleje hozta meg számára, amikor is a Hugo Boss modellje lett. Karrierje töretlen volt, szerepelt Dior, Levi’s, Armani és Calvin Klein kampányokban is mielőtt feladta a modell szakmát és színészkedni kezdett. A színésszel Londonban találkoztunk nemrég a Hugo Boss The Scent Private Accord parfüm bemutatóján, ahol azt is elárulta, annak ellenére, hogy már nem akart modellkedni, miért mondott mégis igent egy újbóli modell munkára. A Hugo Boss választása logikusnak tűnik, hiszen a divatház eddig is Nagy-Britannia legmenőbb színészeit választotta illatainak arcául, mint például Gerard Butler, Anthony Joshua, Jonathan Rhys Meyers vagy Theo James.

Hogyhogy újra modellkedésre adtad a fejed?

Régi kapcsolat fűz a Hugo Bosshoz, négy kampányban is dolgoztam velük 2003 óta. Amikor felkértek, azt gondoltam, ez egy menő kollaboráció lehet, főleg, hogy egyetértek a kampány mondanivalójával.

Ez az üzenet nem más, mint hogy a virtuális helyett inkább a való világban kapcsolódjunk, az érzékeink által. Ezekszerint közel áll hozzád a gondolat.

Maximálisan. Én egyáltalán nem vagyok fenn a közösségi médián, nem szeretem az egészet, semmiféle online személyes jelenlétem nincs. Ha őszinte akarok lenni, utálom, hogy mennyire megváltozott a világ a kommunikációt illetően. Újra kellene kapcsolódnunk. Érezni, érinteni – ezek sokkal fontosabb dolgok, mint bármi más.

Kép

Még valami változik: a szépségideálok. Mit gondolsz, milyen a nagybetűs férfi manapság?

Huh, jó kérdés. Ez egy iszonyúan szubjektív dolog, ki mit lát annak, ráadásul teljesen személyfüggő is, kinek mi áll jól. Szerintem nem jó, ha létezik egy mindenkire érvényes szabály, hogy ilyennek vagy olyannak kell lennie egy férfinak vagy éppen egy nőnek. De mostanában talán eléggé kezdenek elmosódni ezek a nemek felé kialakult elvárások, és szerintem ez egy nagyszerű irány.

Az új Boss parfümben pl. olyan jegyek is vannak, mint a csokoládé, amelyek korábban férfi parfümökben nem tűntek fel. Mi jön be neked leginkább ebben az illatban?

Szerencsés dolog, ha az ember egy olyan illat arca lehet, amelyet személyesen is kedvel. Szeretem benne azt, hogy a hétköznapokban is használható, nem az a fajta parfüm, amelyet csak bizonyos szezonokban vagy alkalmakkor lehet viselni. Letisztult illat, amelyet bármikor magamra fújhatok.

Boss The Scent Private Accord for Him 23 490Ft/50 ml (469,8Ft/1ml)

Boss The Scent Private Accord for Him 23 490Ft/50 ml (469,8Ft/1ml)

És The Scent Private Accord női verziója hogy tetszik?

Ugyanazt tudom mondani rá, mint a férfira. Letisztult illat, amely afrodiziákumként is működik (nevet). Azokat az illatokat szeretem, amelyek visszafogottak, nem túl hivalkodóak. Amelyek nem nyomnak el maguk körül mindent. Mindig is taszított, legyen szó nőről vagy férfiról, ha olyan parfümöt visel, amely mindent ledominál maga körül. A kevesebb több igazsága szerintem az divatban is, a parfümöknél viszont hatványozottan érvényes.

Boss The Scent Private Accord for Her edp 26 690Ft/50 ml (533,8 Ft/1 ml)

Boss The Scent Private Accord for Her edp 26 690Ft/50 ml (533,8 Ft/1 ml)

Birgit Kos lett az illat női variánsának arca. Milyen volt vele dolgozni?

Remek! Birgit egy iszonyúan menő modell, de ez volt az első filmes munkája. És mégis elképesztő jó volt benne. Imádta, jó volt látni, hogy érdeklődő és folyamatosan tanulni akar. Sokat kérdezett tőlem és a rendezőtől, Drake Doremustól is. Szeretem, ha valakinek ilyen jó energiái vannak, illetve amikor valaki nagyon ott van egy munkában és a maximumot szeretné kihozni belőle.

Van kedvenc illatod? Vagy olyan, ami a gyerekkorodat idézi?

Az egyik – és ez nagyon vicces – az a borotvahab illata, az mindig a gyerekkoromat idézi. Mert hogy én utálok borotválkozni, édesapámnak viszont ez a reggeli rutinja. A másik ilyen a tenger, az óceán illata. Tengerparton nőttem fel Észak-Írországban, és a világon bárhol is legyek, akár több tízezer kilométerre otthontól, ez az illat mindig hazarepít gondolatban.

Kép

Hogyan változott az ízlésed az idővel?

Mindenben egyszerűsödött. Főleg amióta gyerekeim vannak, hiszen apaként a reggeleim nem magamról, hanem arról szólnak, hogy apró embereket indítsak oviba. Néha még zuhanyozni sincs időm!

Miben jellemző még rád ez az egyszerűsödés?

A szépségápolási szokásaimban. Talán a parfüm az egyetlen dolog, amit minden nap használok, bár igaz, hogy ez régen is így volt. Borotválkozni tényleg kifejezetten utálok, a hajammal sem foglalkozom, és bevallom hidratálni is mindig elfelejtek (nevet).

Nem úgy tűnik, hogy sokat változtatott rajtad Hollywood. Hogyan éled meg a szupersztárságot?

Te jó ég, nem gondolom, hogy szupersztár lennék. Nem voltak színész rokonaim, a barátaim közül sincs senki ebben a világban. Igazából nem is érdekli őket, ami szerintem nagyon jó. Én úgy közelítek ehhez az egészhez, hogy ez egy munka, az egész munkával kapcsolatos őrületet pedig elválasztom a magánéletemtől és azoktól a dolgoktól, amelyek igazán számítanak. Hogy apa és férj vagyok.

Videók

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép
Életmód

Ez a 15 legjobb mikrobiom-helyreállító étel: azt is mutatjuk, miket kerülj beleid egészségének érdekében!

Az egészséges bélrendszer támogatja az immunrendszert és segít megelőzni a betegségeket. Cikkünkben mikrobiom-helyreállító és -tápláló élelmiszereket mutatunk, amiket érdemes gyakran fogyasztanod!

Kép
Stílus

Katie Holmes bemutatja: ha idén tavasszal csak egy új cipőt vennél, akkor ez legyen az

Katie Holmes is ebben a tavaszi cipőtrendben látta meg a fantáziát!

Kép
Életmód

6 zseniális film, ami nagyot ütött, de senki nem akarná soha újranézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép
Életmód

Ez a néhány ezer forintos eszköz forradalmasította a reggeli hajrutinom: nincs több lelapult, elaludt frizura!

Most 3 olyan szuper hajformázó eszközt mutatunk, amikkel bármilyen hajtrendet elkészíthetsz pillanatok alatt: legyen szó hullámokról, loknikról vagy szög egyenes frizurákról!

Kép
Életmód

3 fontos lecke, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!