A reflektorfényen túl is van élet! Avagy ezzel tölti manapság a mindennapjait Jack Nicholson

A reflektorfényen túl is van élet! Avagy ezzel tölti manapság a mindennapjait Jack Nicholson
Forrás: Getty Images

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Jack Nicholson körül mostanság számos pletyka kering, így úgy gondoltuk, hogy kicsit utánajárunk a dolgoknak.

Nem is olyan rég az egész világsajtót bejárták azok a képek, amik a most 85 éves Jack Nicholsonról készültek. A háromszoros Oscar-díjas színész a lesifotókon éppen Beverly Hills-i háza erkélyén üldögélt egyedül, és bár kicsit fáradtnak tűnt, igazából nem sok minden volt leolvasható az arcáról. Többen persze azonnal aggodalmukat fejezték ki a témában, és szívszorítónak gondolják azt, hogy az egykori ünnepelt híresség idősebb korára a remeteéletet választotta.
Állítólag a sztár még a barátaival sem nagyon találkozik és csak fiával, a 31 éves Ray-el tartja a kapcsolatot, akivel legutóbb egyébként 2021 októberében kapták lencsevégre egy LA Lakers kosármeccsen. Jack Nicholson visszavonulása egyébként jó ideje foglalkoztatja a sajtót, pont ezért gondoltuk úgy, hogy csokorba szedjük azokat az abszolút helytálló infókat, amiket az elmúlt években vele kapcsolatban útjára engedtek az internet bugyraiban.

Az utolsó film...

2010-ben mutatták be a Honnan tudod? című romkomot, amiben Nicholson mellett többek közt Reese Witherspoon, Paul Rudd és Owen Wilson is szerepet kapott, ám még ezek a nívós hollywoodi nevek sem tudták megmenteni az alkotást a teljes kudarctól. Az akkor 72 éves sztár egy interjúban elárulta, hogy film rendezője és forgatókönyvírója, James L. Brooks nagyon jó barátja, és miatta vállalta el ezt a szerepet, majd hozzátette, hogy már csak vele szeretne majd forgatni. A rajongók pedig ebben látják az összefüggést, ugyanis Brooks sem nagyon jött ki azóta új mozival, ennek fényében pedig a színész sem tudott mire igent mondani. Hogy mi a teljes igazság? Valószínűleg sose tudjuk meg!

Kép
forrás: InterCom

A rossz nyelvek szerint Jack szimplán azért fordított hátat a filmezésnek, mert demenciában szenved, de igazából azóta sem erősítette meg senki ezeket a feltételezéseket. Az viszont biztos, hogy az egykori nőcsábász ma már leginkább csak aludni és golfozni szeret, illetve a gyerekeivel lógni, és abszolút elégedett is ezzel. „Szeretek nem dolgozni. Tudom, hogy ez gusztustalanul hangzik, sőt talán istenkáromló is, de tényleg. Azt hiszem, elkezdtem megfertőzni körülöttem a fiatalabbakat is. Beszélgettem például Leonardo DiCaprióval, aki szintúgy azt mondta, hogy nagyon nem szeret dolgozni. Amire azt mondtam: »Látod mire gondolok?«. Nem akarom megfertőzni ezeket a srácokat, de egész egyszerűen nem bánom, ha nem kell dolgozom” - mesélte egy korábbi interjúban. Az utolsó filmje óta eltelt 13 évben pedig csak a Saturday Night Live 40. születésnapján és HBO The Fight Game című műsorában tűnt fel, utóbbiban egyébként interjút készített Muhammad Alival.

A munkához fűződő gondolatmenete fényében pedig úgy gondoljuk, hogy még a legünnepeltebb sztárok életében is eljöhet az a pont, amikor elegük lesz az őket körülvevő csillogásból és a folyamatos pörgésből, és egy kis nyugalomra vágynak. Az, hogy ez az önként választott csend meddig tart, azt senki se tudja, de az biztos, hogy nem lehet őket hibáztatni akkor sem, ha esetleg eme döntés örökre szól.

Most pedig nézd meg galériánkban, mennyire sármos pasi lett mostanra Jack Nicholson fia, Ray!

Galéria / 7 kép

Akkor és most: Így néz ki Jack Nicholson 31 éves fia

Megnézem a galériát

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Kép
Stílus

Tuti vételek! 10 kihagyhatatlan tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép
Shopping

Több ezer vásárló esküszik erre a kevesebb mint 4 ezer forintos francia krémre - Sarah Jessica Parker is hű használója hosszú évek óta!

Megtaláltuk az igazit az érzékeny bőrűek számára! Kiváló ekcéma, szárazság és irritáció kezelésére is ez a francia krém!

Kép
Sztárok

Jake Gyllenhaal izmosabb, mint valaha: mutatjuk a legszexibb fotóit

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép
Sztárok

Így változott át Tóth Andi az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává - akkor és most fotók!

Tóth Andi 10 évvel azután, hogy 15 évesen feltűnt az X-Faktor színpadán, most a tehetségkutató mentoraként tér vissza! Így változott át az évek alatt erdélyi kislányból a legnagyobb hazai dívává!

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.