Dua Lipa és Irina Shayk is ugyanazért a 2022-es trendért bolondul

Dua Lipa és Irina Shayk is ugyanazért a 2022-es trendért bolondul
Forrás: gettyimages.com
Facebook
Twitter
Pinterest

A 2022-re tervezett siker szinte már most borítékolható!

A New York-i divathéten látott minták után már biztosan tudtuk, hogy 2022-ben sem elégednek meg a tervezők a klasszikus nyomatok adta biztonsággal. Az elmúlt években amúgy is egyre bátrabban merítettek ihletet olyan évtizedekből is, melyek újraélesztésére igazából sohasem számítottunk, és ennek köszönhetően üdvözölhetünk ismét köreinkben olyan trendi részleteket, mint a műanyag ékszerek, a baseball sapka, vagy Mariah Carey imádott pillangóit.

Olvasd el ezt is!

Ezek a cuki nappali lepkék egyébként már év elejétől fogva feltűntek a kifutókon itt-ott, mégsem sikerült akkorát menniük popkultúrális szinten, hogy minden róluk szóljon 2021-ben. Ám nincs még veszve semmi, ugyanis a napokban két példát is láthattunk arra, hogy a pillangóknak is minden esélyük adott ahhoz, hogy lassan, de biztosan a tuti trendek táborában találják magukat.

Irina Shayk például minap egy 1997-es vintage Mugler ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣flittercsodában jelent meg a párizsi divathéten, természetesen Thierry Mugler 2022-es tavaszi-nyári bemutatóján.

Kép
forrás: gettyimages.com

Dua Lipa pedig egy nyári képet posztolt magáról, amin többek közt egy igazán különleges pillangós topban élvezi az olasz dolce vitat!

A pillangók tehát megállíthatatlanul előretörnek, amire ráerősít az is, hogy az elmúlt hetekben több 2022-es tavaszi-nyári kifutón is helyet kaptak!

Érdekel, hogy mely tervezők mutatták be már pillangós ötleteiket 2022-re? Kattints tovább galériánkra!

Galéria / 7 kép

Egy trend 2022-re: pillangók!

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!