Így készült a tavaszi InStyle magazin címlapja: Farkas Franciska, Szilágyi Szilvi és Wilson Luca együtt hirdeti a kulturális sokszínűséget - VIDEÓ

Így készült a tavaszi InStyle magazin címlapja: Farkas Franciska, Szilágyi Szilvi és Wilson Luca együtt hirdeti a kulturális sokszínűséget - VIDEÓ
Forrás: Zsólyomi Norbert/InStyle
Facebook
Twitter
Pinterest

A kulturális sokszínűséget ünnepli legújabb lapszámával az InStyle magazin. Most less bele a fotózásba, és ismerd meg történetüket és pozitív, inspiráló gondolataikat a velük készült interjúból!

A tavaszi InStyle címlapján három különleges nő szerepel – bár páratlan szépségek, mégsem a külsejük teszi őket egyedülállóvá, hanem történetük, tetteik és gondolataik. Farkas Franciska, Molnár-Szilágyi Szilvi és Wilson Luca mind megtapasztalták, hogy milyen az, amikor „skatulyába” helyezik az embert, és közös bennük az is, hogy mernek beszélni, tenni a változásért.

Farkas Franciska szerint a világot nem tudod megváltoztatni, amin tudsz változtatni, az a te saját hozzáállásod. Molnár-Szilágyi Szilvi influenszer szerint a gyerekeket azzal tudjuk leginkább elfogadóvá és nyitottá nevelni, ha beszélgetünk velük: a világ nagyon színes, és nincs abban semmi különös, hogy különbözőek vagyunk – mindegy, hogy az ember honnan jön, honnan származik, csak az a fontos, hogy milyen ember, a tettei alapján. Wilson Luca, a Mi a femme podcast társalapító-műsorvezetője az őszinte párbeszédben hisz, és azt vallja, előfeltevéseinket és előítéleteinket beszélgetésekkel tudjuk leginkább lebontani. Három címlaplányunkkal három inspiráló történet, három csodás interjú, amit a legújabb lapszámban olvashatsz, de előtte még less be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogyan zajlott legújabb címlapanyagunk fotózása!

Galériánkban pedig megmutatjuk,
hogy milyen lett a végeredmény!

Galéria / 5 kép

Molnár-Szilágyi Szilvi, Farkas Franciska és Wilson Luca a tavaszi InStyle-ban

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!