Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Facebook
Twitter
Pinterest

A hírességek formabontó kerekezésével nem ért véget a péntek esténk, hiszen az InStyle egy exkluzív partin ünnepelte ötödik születésnapját. Hajnalig velünk ünnepelt többek között Dobó Kata, Trokán Nóra, Ónodi Eszter, Nagy Adri, Hien, Fehér Balázs, Gergely István és rengeteg magyar tervező és divatszakember.


„A stílusosságról három szó jut eszembe: örök, emlékezetes és maradandó! Az egyik legkifejezőbb módja annak, hogy megmutathassuk személyiségünk sokrétűségét” – fejtette ki Zséda. – „Eddig két olyan InStyle fotózás főszereplője lehettem, amelyik életre szóló emlék marad számomra – hiszen melyik nő ne szeretne a legnagyobb divatházak legfrissebb ruhadarabjaiba bújni? A magazin szakemberei nemcsak végtelenül profik, de tökéletesen rá is éreztek a személyiségemre. Olyan időtálló képek születtek, amelyeket még ma is szívesen nézegetek, főként azért, mert mindegyikben tükröződik a saját világom! Így nem volt kérdés, hogy az ötödik születésnapot én is a csapattal ünnepelem” – tette hozzá.

Kattintsatok képgalériánkért, és ne felejtsétek el átböngészni , ahol még sok-sok exkluzív fotót és jókívánságot találtok, például júniusi címlaplányunktól, Palvin Barbitól is. Na és egy szuper nyereményjáték is csak rátok vár. ;)


Galéria / 33 kép

InStyle - Képgaléria: Stílusos sztárok az InStyle ötödik születésnapján

Megnézem a galériát


A partifotókat Sárközy Marianna és Erdőháti Áron készítette.


Videók

Életmód

5 fontos pénzügyi szokás, ami minden sikeres nőre igaz

Promóciók

Az Adidas, Champion, Puma, Reebok, Sprandi és Vans ikonikus sportmárkák! Az új szezon sportcipői már 9995Ft-tól elérhetők a CCC-ben.

Kép
Sztárok

Így élt Audrey Hepburn élete utolsó hónapjaiban: szívszorító, hogyan telt utolsó karácsonya

Audrey Hepburn túl korán hagyta itt ezt a világot, megható, hogyan teltek utolsó hónapjai.

Kép
Életmód

10 film, ami kísértetiesen tökéletesen megjósolta módon, hogy mi vár ránk a jövőben

Nem hitted, hogy a mesterséges intelligencia egyszer majd valóban beférkőzhet a mindennapjainkba és nem csak a forgatókönyvírók képzeletének szüleménye? Nos, már tudod, hogy tévedtél.

Kép
Életmód

10 hiba, amit elkövethetsz az állásinterjún: nem csak a késés tilos!

Veled is előfordult már, hogy megpályáztál egy hozzád illő állást, ám később szomorúan vetted tudomásul, hogy még a második körbe sem jutottál be? Eláruljuk, nem feltétlen a végzettségeddel vagy a szakmai tapasztalatoddal lehetett a probléma. Nagyon sok hibát elkövethetünk ugyanis egy állásinterjún, akaratlanul is.

Kép
Sztárok

Akinek még Sandra Bullock se tudott ellenállni! Ezekkel a híres nőkkel randizott az elmúlt évtizedekben Chris Evans

Meg kell hagyni, hogy Chris Evans a sztárvilág legszebb hölgyeit csavarta az ujja köré!

Kép
Életmód

A mesterséges intelligencia megjósolta a 2024-es Oscar-gála győzteseit: vajon igaza lesz?

A mesterséges intelligencia beleásta magát az esélylatolgatásba, és úgy döntött, megosztja velünk, hogy szerinte hogyan is fog végződni az idei Oscar-díjátadó!

Kép
Életmód

Az időszakos böjt 7 áldásos hatása: élettartamodat is megnövelheti, ha így táplálkozol

Az időszakos böjt egy olyan táplálkozási módszer, amely a táplálkozási időszakok és a böjti időszakok váltakozásán alapul. Emellett pedig rengeteg jótékony hatása van a szervezetre. Az alábbi cikkben feltárjuk az időszakos böjt potenciális előnyeit.