Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a magyar filmek, címlapon Piros Ildikó, Törőcsik Franciska, Temple Réka, Udvaros Dorottya és Nagy Katica

Megjelent az InStyle nyári lapszáma, főszerepben a magyar filmek, címlapon Piros Ildikó, Törőcsik Franciska, Temple Réka, Udvaros Dorottya és Nagy Katica

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Facebook
Twitter
Pinterest

Magyar filmek, olimpia, nyári trendek, fényvédelem. Olvasd el főszerkesztőnk, Alberti Petra ajánlóját, és nézz bele a lapszám tartalmába!

A lapszámban a nyári szépség és divat trendek mellett JOY-NAPOK KUPONOKKAL is vár!

Beírják magukat a történelembe. Egy nemzet emlékszik rájuk, legyen szó filmről, színházról vagy sportpályáról. Lapszámunk fő témája egy szóban: BÜSZKESÉGEINK. Nyári lapszámunk középpontjában, már mondhatni, jó szokásunkhoz híven, a magyar filmek és magyar filmesek állnak, ezzel ünnepelve azt a rengeteg hazai tehetséget, akik a kamerák előtt és mögött is lenyűgöznek minket teljesítményükkel. Generációkon átívelő tehetség, kölcsön- vett és átélt női sorsok és történetek, a színészi játék elementáris erejével hatni. Nem tökéletességre, elismerésre, kitüntetésekre, hanem a kiváltott hatásra, érzésre és érzelmekre, szakmai kihívásra, alkotásra koncentrálnak, munkásságuk pedig lenyűgöz minket és a közönséget.

Kép

Foglalkozunk még magyar filmesekkel, akik nemzetközi kasszasikerekig és Oscar-díjas alkotásokig jutottak kimagasló munkásságukkal.

Kép

Visszarepülünk a múltba, és felidézzük azokat a magyar színésznőket, akik Hollywoodig szárnyaltak tehetségükkel.

Kép

Ha már idén a párizsi olimpián együtt izgulhatunk honfitársaink jobbnál jobb teljesítményéért, sorra veszünk néhány belevaló nőt, akik ikonokká váltak sportolókként.

Kép

Szépség rovatunkban a nyári trendek és kedvenc termékek mellett többek között a fényvédelem fontos témáját is körbejárjuk - útmutatónk segít, milyen bőrtípusra pontosan milyen készítmény ajánlott.

Kép

Stílus rovatunkban a szezon kulcsdarabjai és vezető trendjei mellett a legkülönlegesebb kiegésztőket és fürdőruhákat is górcső alá vesszük.

Kép

„Soha nem azért dolgoztam, hogy kitüntetést adjanak érte” – mondta az interjúban Piros Ildikó, mégis sokszor a sikert, főleg a filmes és sportolói szakmában, díjakban, érmekben és eredményekben mérjük. Szerintem a legnagyobb eredmény mindenekfelett az, mikor nem másoknak, hanem magunknak sikerül megfelelnünk, a saját magunk elé állított mércét megugrani, és önmagunkat büszkévé tenni (hasonlóan maximalistáktól kérdem: lehetséges eljutni ide?) – majd ha egyszer úgy látjuk, elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel, az elért eredményekkel, tudni kell abbahagyni is. Nem egyszerű összeegyeztetni a női létet, az anyaságot, a családot, a barátokat a munkával, főleg egy életen át tartó hivatással. Tudni kell elengedni is, tudni kell abbahagyni is, tudni kell elégnek lenni is. Ez a nyár szóljon az elismerésekről – hidd el, ha nem is veszed észre, valaki épp most is nagyon büszke rád!

Szerezd be az InStyle nyári lapszámát, most kedvezményes JOY-napok kuponokkal!


Az InStyle nyári lapszáma már kapható az újságosoknál, de megvásárolhatod digitális formában is ITT. Ha pedig előfizetnél, 1 éves előfizetésünk szuper kedvező áron elérhető ITT! Köszönjük a bizalmad, jó olvasást és stílusos kikapcsolódást kívánunk!

Videók

Sztárok

Magyar tervezők ruháiba bújtak a filmcsillagok! Mutatjuk a 2024-es Magyar Mozgókép Díj gála legjobb szettjeit

Promóciók

Porsche Approved – használt Porsche megnyugtató garanciával

Promóciók

Fedezd fel az exkluzív NOVELLISTA parfümök világát!

Életmód

6 bakancslistás nyári program, amit neked is ki kell pipálnod 2024 nyarán!

Kép
Sztárok

Sztárok, akikről példát vehetnénk! 7 LMBTQ sztárcsemete, akik minden támogatást megkapnak

A szerelem mindenkié, sokszínű és ennek nem szabhatunk határt! Sok sztár is ezt vallja, akik kiállnak és támogatják gyermekeiket, akik az LMBTQ közösséghez tartoznak!

Kép
Sztárok

Olivia Munn először jelent meg nyilvánosan, mióta márciusban mellrákot diagnosztizáltak nála - FOTÓ

Olivia Munn színésznőnél márciusban mellrákot diagnosztizáltak. Őszintén mesélt a párizsi divathéten arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot!

Kép
Életmód

Figyelj a jelekre! 5 tünet, amit ha nem veszel figyelembe, akkor komoly sérülés a vége!

A test és a lélek egymással folyamatosan kommunikáló „egységek”. Amikor úgy érezzük, nem vagyunk a helyünkön, párkapcsolati problémáink vannak, állandóan stresszesek és feszültek vagyunk a munkahelyi teljesítménykényszer miatt, de hiába érezzük magunkat rosszul a bőrünkben, mégsem teszünk ellene semmit, elnyomjuk az érzéseinket és csak megyünk tovább, akkor egy idő után a lelkünk betegségekkel és sérülésekkel üzen, és egyre súlyosbodó testi tünetekkel kényszerít bennünket a változtatásra. Mutatjuk, melyik tünet mire hívhatja fel a figyelmet!

Kép
Életmód

6 gyönyörű film az igaz szerelemről: ezeket mind valós események ihlették!

A romantikus filmek mindig is az életünk központi részét képezték, hiszen valljuk be: mind imádjuk a happy endet és a kellemes végkifejletet. Összeállításunkban olyan filmeket hoztunk, melyek az igaz szerelemről szólnak – mindezt valós események alapján.

Kép
Sztárok

Hivatalos: Őket tartják minden idők legbosszantóbb hírességeinek a világon - több tízezer szavazat érkezett!

Mindenki nem szerethet és ez a kijelentés a hírességek esetében halmozottan igaz. A rajongók megszavazták a legbosszantóbb hírességek listáját!

Kép
Életmód

Az olajos magvak számtalan problémára nyújtanak megoldást: mutatjuk, melyik mire való!

Nem véletlenül szerepelnek a manapság oly népszerű mediterrán étrendben is, de melyiknek mire van kedvező hatása?