#Képesvagyok...
Fejezd be Te a mondatot!

A #képesvagyok kampány a korlátaikat legyűrő, álmaikért töretlenül dolgozó nőket ünnepli. Az inspiráló történetek példaként szolgálnak sokak számára, akiket mentális állapotuk, fogyatékosságuk, a társadalmi elvárások, önbizalomhiányuk, belső démonjaik akadályoznak abban, hogy képesek legyenek küzdeni céljaikért. Hozzájuk, hozzátok szól a #képesvagyok kampány! Hiszünk abban, hogy a közösség erőt, támogatást és inspirációt ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz.

„Az InStyle-lal, csakúgy, mint ezzel a kampánnyal is, szeretjük átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat. A márka nemzetközi és hazai szinten is kiemelten fontosnak tartja a belevaló, erős és példaértékű nők bemutatását a címlapon és a magazinban egyaránt. Reméljük, hogy a bemutatott történetek sokakat bátorítanak majd arra, hogy elfogadóak és támogatóak legyenek másokkal és önmagukkal szemben is – mert sokszor a legnagyobb korlátot az jelenti, hogy félünk hinni önmagunkban.” - mondta Alberti Petra Bianka főszerkesztő.

Képes vagyok megmutatni a szépség kortalanságát! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bizonyítják: a kor csak egy szám

Képes vagyok megmutatni a szépség kortalanságát! Ismerd meg 4 #képesvagyok jelöltünket, akik bizonyítják: a kor csak egy szám

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Facebook
Twitter
Pinterest

Ismerd meg a #KÉPESVAGYOK díj 2023-as jelöltjeit!

Kép

A 2021-ben indult #képesvagyok kampánnyal szerettük volna átlépni és ledönteni a korlátokat, konvenciókat, és az álmaikért töretlenül dolgozókat ünnepelni. A kezdeményezés 2022-re díjátadóvá nőtte ki magát, ami idén, 2023-ban is megrendezésre kerül: most is az inspiráló történetek és személyek kerülnek a középpontba. Azok a példaként szolgáló emberek, akik fizikai vagy mentális állapotuk, múltjuk, a társadalmi elvárások, belső démonjaik ellenére képesek küzdeni céljaikért, tenni az elfogadásért és a sokszínűségért, beszélni a nehéz témákról és kiállni a fontos ügyek mellett. Hiszünk abban, hogy ez a közösség erőt, támogatást ad ehhez a sokszor nem könnyű úthoz. A mi szemünkben mindenki győztes, aki szót emel magáért és másokért, így most olvasóinkhoz fordulunk. Te kinek adnád a 2023-as év #KÉPESVAGYOK díját? Téged ki inspirál a jelöltek közül? Ismerd meg őket és szavazz!

Kép

Ebben a kategóriában olyan szépségeket emelünk ki, akik az “Age Positivity” jegyében bizonyítják: a kor csak egy szám, korántsem ez határoz meg egy nőt, és tesznek azért, hogy az ageizmust és a témát övező tévhitek, tabuk eloszlatódjanak.

Esztergályos Cecília

Esztergályos Cecília gyermekkora óta imád játszani, rajong azokért a szerepekért, amelyek miatt ki kell fordulnia önmagából: ilyen például az a karakter is, amit a 80. születésnapja alkalmából kapott az Újszínház igazgatójától, Dörner Györgytől a Se itt, se ott című előadásban. De nagy becsben őrzi az elismeréseket is, amelyeket a közönségtől, illetve a szakmától kapott, büszkeségre pedig bőven van is oka, mivel karrierje során Kossuth- és Jászai Mari díjakat is hazavihetett, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lett, ráadásul 2023-ban ő vehette át a Magyar Mozgókép Fesztivál életműdíját.

Kép

Gryllus Dorka

A kutatások szerint az ötven feletti nő karaktereket többnyire magányosnak, morcosnak vagy makacsnak ábrázolják a forgatókönyvben, mellékszereplőkké fokozzák őket. Gryllus Dorka pedig nem hajlandó tabuként kezelni a kérdést, hogy a korosztályának színésznői egyszerűen eltűnnek a vászonról. Dorka nem titkolja, már őt is más típusú felkérések találják meg, mint korábban, és kevésnek tartja azokat a főszerepeket, amiket negyvenes-ötvenes nőkre írnak. Az Arany Medál-díjas színésznő szeretné, ha végre több nőközpontú alkotás születhetne a szórakoztatóiparban, mert ezek által új perspektívákat ismerhetnének meg a nézők. A nézőpontok bővítéséből Dorka máris kivette a részét: ő rendezte például a Trojka Színházi Társulás: SZX_MCHN, avagy vágyaink meghurcoltatása című zenés showműsorát, amiben a másság, az intimitás és a szexualitás tabuit döntögeti le.

Kép

Jakupcsek Gabriella

A napos B oldal címmel jelent meg Jakupcsek Gabriella legújabb könyve, amiben őszintén és humorral beszél a nők változókoráról, melyeket máig tabuk és tévhitek öveznek. „Igenis tudsz teljes és tartalmas életet élni 50, 60, 70 évesen is, sőt. Támogatlak benne, hogy találd meg a szépséget a mindennapokban és magadban is” – ígéri azoknak, akik a kezükbe veszik a kötetét. Az újságíró, műsorvezető nem tagadja, a nőknek valóban sok nehézséggel és kihívással kell szembenéznie az évek múlásával, hisz abban, hogy legalább ennyi örömteli pillanatban lehet részük, mert „a B oldal igenis lehet napos”, és a hasznunkra is fordítható.

Kép

Pataki Ági

Pataki Ági szerint az időtlenség az örök szépség és fiatalság titka. Úgy tartja, „nincs vonzóbb egy magabiztos, önmagát becsülő, folyamatos fejlődésre képes, a világra nyitott nőnél”, akiről sugárzik az életöröme, mert egyszerűen nem foglalkozik az életkorával. Minderre ő maga az élő példa, hiszen a Fabulon reklámarcaként híressé vált modell, üzletasszony és producer ma is képes a megújulásra, a változásra. Bebizonyította, hogy a kor valóban nem több puszta számoknál, és az évek múlásával csak egyre szabadabbnak érzi magát, a jelenre fókuszál, nem rágódik a kudarcain.

Kép

Ismerd meg a többi kategória jelöltjeit is és szavazz arra, akinek te adnád 2023-ban a #KÉPESVAGYOK díjat - ITT!

Videók

Promóciók

Life is a Celebration - Ünnepeld a hétköznapi pillanatokat is!

Promóciók

Az amerikai sportmárka, a Gant bemutatja új férfi illatát - Lepd meg vele kedvesed!

Szépség

8 ajándékötlet karácsonyra, amitől minden beauty rajongónak eláll a lélegzete

Promóciók

Engedd szabadjára a benned élő istennőt!

Promóciók

Ünnepeld velünk a szépséget! - Prix de Beauté - A szépség nagydíja 2023

Stílus

Az olasz nők stílusának 7 titka, aminek utánozhatatlan megjelenésüket köszönhetik

Promóciók

Stílusosan az őszi utakon

Kép
Stílus

1 perc stílus: A csizma, amit minden stílusos nő hord ezen a télen

A cowboy csizmák ezen a télen is nagyon trendik, ám most egy új fazon hódít a stílusos nők körében!

Kép
Életmód

Az orvosok egyetértenek: 30 év felett mindenkinek kellene legalább ezt a táplálékkiegészítőt szednie, ha mást nem is

Táplálkozástudományi szakemberek egységes véleménye szerint mindenkinek, aki elmúlt már 30, legalább ezt az egyféle étrend-kiegészítőt mindenképp érdemes napi szinten fogyasztani az egészséges anyagcsere érdekében!

Kép
Sztárok

Hivatalos: a mesterséges intelligencia szerint ő a világ legszebb nője

A szépség bár relatív, úgy tűnik, hogy a mesterséges intelligencia képes objektív módon szemlélni a dolgokat, és összeállította a világ legszebb nőinek listáját!

Kép
Sztárok

Ők is emberek: 7 sztár, aki különösen nehezen viselte, hogy elvesztette egy szerettét

Néha nagyon könyörtelen az élet, és egyáltalán nem kíméli a hírességeket sem.

Kép
Sztárok

Így néz ki a valóságban Carla Gugino, Az Usher-ház bukásának szépséges sztárja - fotók

Carla Gugino alakította az ősz legijesztőbb sorozatában Verna-t, most pedig nézd meg, hogy fest a valóságban!