Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Ingrid Bergman unokája

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Ingrid Bergman unokája
Forrás: Metro-Goldwyn-Mayer
Facebook
Twitter
Pinterest

A 39 éves Elettra le se tagadhatná Ingrid Bergman csodagénjeit.

Ingrid Bergman 1937-ben kezdő színésznőként, mindössze 21 évesen ment hozzá Petter Aron Lindström fogorvoshoz, és nem sokkal később megszületett első és egyetlen gyermekük, Pia, majd a feltörekvő, gyönyörű svéd színésznő hamarosan Hollywoodba utazott, hogy leforgassa első nagyszabású filmjét, az Intermezzo-t. Az álomgyár bár első pillanatban nem fogadta kitörő lelkesedéssel a különleges szépségű, kimondhatatlan nevű színésznőt, és szerettek volna belőle egy kreált, sablon szépséget faragni, ám ő nem engedte. Ez a határozottság pedig a sokat látott fejeseket kis meglepte, és innentől fogva nem is volt kérdés az, hogy az Egyesült Államokban épít majd karriert magának.

Hamarosan egész családjával az Egyesült Államokba költözött. Miközben férje szakmailag is képezte magát, próbálta összetartani a családot, és normális életet teremteni gyermeküknek, felesége pedig egyre nagyobb hírnevet szerzett magának a filmgyártásban. Ingrid Bergman 1949-ben visszatért Európába, hogy filmet forgasson Roberto Rossellini rendezővel. A színésznő visszafordíthatatlanul beleszeretett a filmesbe, és 1950-ben úgy szülte meg tőle fogant kisfiát, Robertinót, hogy papíron még az Egyesült Államokban maradt Petter Lindström neje volt.

A megcsalt férj persze mindent megtett azért, hogy színésznő jócskán érezze tettei súlyát és nemcsak a végleges elszakadáshoz szükséges papírmunkát nehezítette, de imádott lányukat, Piát sem sűrűn láthatta. A hivatalos válás után Ingrid Rómában maradt és itt születtek meg ikerlányai, Isota és Isabella 1952-ben. Előbbi az olasz irodalom professzorává vált, míg utóbbi édesanyja nyomdokaiba lépve színésznő lett. Az olasz filmrendező szenvedélyes és sokszor kiszámíthatatlan volt, ez a kettőség pedig szépen lassan kioltotta a tüzet a színésznőben, aki Párizsban belehabarodott egy svéd származású színházi producerbe és végül 1959-ben elvált Roberto Rossellinitől is.

Azok a csodaszép gének!

Isabella Rossellini édesanyja oldalán, a Nina (A Matter of Time) című filmben mutatta meg először színészi tudását 1976-ban, majd egy ideig modellként dolgozott, hogy aztán visszavonhatatlanul magával ragadja őt is a forgatások világa és olyan világhírű filmekben szerepeljen, mint a Kék bársony, a Veszett a világ, a Jól áll neki a halál vagy a Wyatt Earp. Isabella a '80-as évek elején találkozott egy Calvin Klein fotózáson Jonathan Wiedemann modellel, és 1983-ban hivatalosan is összekötötték az életüket. Lányuk, Elettra-Ingrid Rossellini Wiedemann ugyanebben az évben látta meg a napvilágot, és bár szülei 1986-ban elváltak egymástól, ettől függetlenül a mai napig nagyon szoros kapcsolatot ápol velük.

Kattints tovább és nézd meg, hogy néz ki Ingrid Bergman unokája Elettra, akinek különleges szépsége a divatszakmát is elvarázsolta!

Galéria / 7 kép

Így néz ki Ingrid Bergman lányunokája, Elettra

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép
Sztárok

Bámulatos átalakulás: Mutatjuk, hogyan fogyott el Adele 10 év alatt

Adele már több mint 45 kiló mínusznál jár!

Kép
Sztárok
Kép
Stílus

3 népszerű trendőrület, ami már nem lesz divatos 2023-ban - mutatjuk, mik jönnek helyettük!

A mikrotrendek bár mindig csak egy aprócska szerepet vállalnak magukra a divatirányzatok között, ettől függetlenül nagyon is kijár nekik az a bizonyos figyelem.

Kép
Szépség

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép
Sztárok

7 híres ember, aki úgy döntött, hogy nem házasodik újra, és hűséges marad házastársa halála után is

Az állatvilágban gyakori, de az emberi társadalomban ritka madár az, aki valóban egy életre választ magának párt, és ha a másik elmegy, akkor örökre özvegy marad.