Stílusosan a mínuszokban? Avagy a legmenőbb influencerek, akiken nem fog a fagy sem

Stílusosan a mínuszokban? Avagy a legmenőbb influencerek, akiken nem fog a fagy sem
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Egy-egy jó trend néha megér egy kis vacogást, vagy nem?

A divathetek kifutóin felvonuló trendeken túl már csak a street style szettek érdekesebbek, amik amellett hogy egy egész szezonra kellő inspirációval töltenek fel minket még sokszor irigylésre méltóan bevállalósra is sikerednek, hiszen a legismertebb fashionisták ilyenkor már a legújabb tavaszi/nyári kollekciók darabjait viselik. Sokakban viszont a következő fotókat látva felmerül a kérdés: ezek megőrültek?

Pedig vegyünk csak a Szex és New Yorkot, hiszen a sorozat mindig is jó példa volt arra, hogy a divat sokszor a legnagyobb mínuszok közepette is képes kiérdemelni azon biztos helyét, amin még a zord téli hideg és a hóesés sem képes változtatni. Carrie Bradshaw csodagardróbja óta nagyon jól tudjuk, hogy nincs az a lenge hálóruha vagy gyönyörű cipellő, mely egy pillanatra is képes lenne veszteni csáberejéből csupán azért, mert éppen tél van! Nos, az influencerek is valahol így vannak ezzel! És bár a tavasz egy-egy enyhébb nap formájában már adott egy kis ízelítőt magából, azért még bőven hullámzó hangulatában van, de ez mit sem számít, ha olyan szettek lapulnak az ötlettárban, amiket bár könnyen lehet, hogy nem nagyon fogunk mostanság gyakorlati szintre emelni, ettől függetlenül ámulni - a szó legkedvesebb értelmében - még így is lehet rajtuk!

Leonie Hanne például a minap ebben a szettben jelent meg a milánói divathéten! Hozzátennénk, most Milánóban alig pár fokkal van több, mint itthon.

Kép
forrás: GettyImages

Abban kiegyezhetünk, hogy ilyesmit csak egy igazán elhivatott divatrajongó mer bevállalni, hát ennyit arról, hogy egyszerű egy influencer élete... És Leonie Hanne nincs ezzel a durva alulöltözöttséggel egyedül!

Kattints tovább és nézd meg az elmúlt hetek legforróbb téli trendpillanatait, amikor az outfit kicsit sem igazodott az aktuális időjáráshoz!

Galéria / 12 kép

A divathetek legforróbb szettjei, melyeknek még a téli hideg sem állhat útjába

Megnézem a galériát

És ha már a tavaszi trendeknél tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 7 kép

7 tavaszi alaptrend, amire megéri egy kicsit többet költeni

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.

Kép
Életmód

A legmegdöbbentőbb meglepetések! 13 Oscar-jelölt alkotás, ami végül nem nyerte meg a legjobb filmnek járó díjat

Az Oscar-jelöltek névsora hosszú évtizedek óta tud nagy meglepetéseket okozni.

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!