Iman hercegnő stílusa lenyűgöző: a jordán királyné 25 éves lánya nagyon ért a divathoz

Iman hercegnő stílusa lenyűgöző: a jordán királyné 25 éves lánya nagyon ért a divathoz
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ránija királyné büszke lehet időseb lányára, Imanra, aki egészen profi, ha a megjelenéséről van szó.

A most 51 éves jordán királyné, Ránija már évek óta szerepel a sajtóban, világszerte imádják kedvessége, intelligenciája és különleges stílusa miatt. Egyértelműen ő az arab világ Katalin hercegnéje. 1993 januárjában találkozott először II. Abdullah királlyal egy vacsora partin, alig fél évvel később, júniusban házasodtak össze. Esküvőjük napját ünnepnappá nyilvánították.

Első gyermekük, Hussein koronaherceg majdnem kereken egy évvel később, 1994-ben született, a második, Iman hercegnő 1996-ban, a harmadik, Salma hercegnő 2000-ben, a legkisebb, Hashem herceg 2005-ben jött a világra.

Iman hercegnő, Ránija királyné legidősebb lánya

Ránija királyné és II. Abdullah király legidősebb lánya, a most 25 éves Iman hercegnő egyértelműen megörökölte édesanyja szépségét és különleges érzékét a divathoz.

Persze nem utánozza mindenben anyukáját, a haját sötétbarna helyett sokáig kiszőkítve hordta, alacsonyabb alkatára pedig más stílusú holmikat válogat össze, mint Ránija királyné, aki kimondottan magas.

A brit királyi család tagjaihoz hasonlóan gyakran jár nyilvános eseményekre, amelyeken ő képviseli az uralkodót, édesapját, a királyt. Alapdiplomáját Ammanban szerezte, akkor az évfolyam legjobb atlétájának választották. Jelenleg a washingtoni Geogtown University tanulója testvérével, Hussein herceggel együtt.

Iman hercegnő 2022 júliusában jelentette be, eljegyezte szerelme, a venezuelai-görög származású Jameel Alexander Thermiotis. Az esküvőről egyelőre nem lehet tudni semmit.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 6 kép

Összeszedtük Európa leghelyesebb fiatal hercegeit, akik olyanok, mintha egy Disney meséből léptek volna elő

Megnézem a galériát

A JOY magazin írása.

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok