Ilyenkor decemberben...

Ilyenkor decemberben...

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Facebook
Twitter
Pinterest

Beköszöntött a tél. Hűvös és sötét esték várnak ránk az elkövetkezendő időszakban. Mi több, az időjárás előrejelzés még havazást is ígér. Szóval a hűvös mellett fagyra is kell számítanunk. Persze itt az év vége, megsokasodnak a programok, és a még idén elintézni való teendők listája is.

A karácsonyi ajándékok beszerzése mellett a napi feladatainkat is el kell látni, otthon és a munkahelyen egyaránt. Természetesen a munkahelyen a főnök tipikusan decemberben akarja megváltani a világot. Amit nem termelt ki a cég az előző 11 hónapban, azt most próbálja még összeszedni. Teljesen mindegy, hogy az milyen áldozatokkal jár a dolgozók számára. Még csak most kezdődött el a hónap, de szinte már a végét várjuk, hogy felzendüljön a Himnusz, és koccinthassunk végre az új évre.

Nagyszerű kikapcsolódás

Az év leghúzósabb hónapjában is szükséges a feltöltődés. A karácsonyi ünnepekig még hosszú hetek vannak. Egyrészt addig még talpon kell maradnunk, másrészt az ünnepi forgatag sem lesz egyszerű. Mondjuk a karácsonyi vásár látogatása egy szórakoztató program. De pont nem kifelé, hanem még jobban befelé húz minket a decemberbe és az azzal járó felfordulásba.

Az emberi szervezetnek és léleknek is szükséges a feltöltődés. Ehhez a legideálisabb a gyógyfürdők választása. Magyarország bővelkedik a termálvizes fürdőkben. Mindenki az ízléséhez megfelelően kiválaszthatja a kedvenc fürdőkomplexumát. A hűvös időben ezek a helyek átmelegítik a testet, és ha jól választottunk, az atmoszférája képes a lelki egyensúlyunkat is helyre billenteni.

Közfürdő

A legideálisabb, ha a tradicionális, már hosszú évtizedek vagy évszázadok óta üzemelő közfürdőre tesszük voksunkat. Oka van annak, hogy az a hely még ilyen hosszú idő után is működik. Kiemelnénk ezek közül a már világhíres és közel 500 éves komplexumot, a Rudas Gyógyfürdőt. A fürdőt az 1500 méter mélyről feltörő Juventus termálvíz táplálja. Ez a fürdőhely a felüdülésen túl egyes betegségek kezelésére is kiváló. A radioaktív hévíz, amely a hévizek közül a legtöbb jótékony hatással bír.

Táplálkozás

Ha már a test és a lélek visszanyerte megfelelő állapotát, ne felejtkezzünk meg a gyomorról sem. Ebben a Rudas Bistro áll a rendelkezésünkre. A legmodernebb konyhában dolgozó séf és csapata a nemzetközi konyha ízeit varázslatosan szinkronba hozta egymással. A menüsor

egyedi ételeket tartalmaznak. Ezen kívül a speciális vagy különleges igényekre is felkészültek. Sőt, Budapest legpatinásabb rendezvénytermei is hozzájuk tartoznak.

Budapest szívében, a világörökség részét képező budai panoráma egyik kilátópontján elhelyezkedő komplexumban kicsik és nagyok, idősek és fiatalok is megtalálhatják a kikapcsolódást most és máskor is. Ennek a komplexumnak saját története van. Sőt, már beírta magát a történelembe is. Itt az idő, hogy bekerüljön az Ön történetébe is.

Videók

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Promóciók

Amit Wildhorn képvisel, bekúszik az ember bőre alá

Életmód

A legboldogabb nők 6 közös tulajdonsága

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Kép
Életmód

InStyle Cool list: 8 izgalmas magyar divattervező, akinek a nevét érdemes megjegyezni

Újra itt az InStyle Cool listje! Most hazánk legizgalmasabb kreatív arcai közül ismerhetsz meg számos kiemelkedő alakot!

Kép
Életmód

9 reggeli szokás, ami beindítja a fogyást: néhány apró változtatás meghozza a hatását!

A fogyás sokak számára cél, azonban megvalósítása már jóval nehezebb, mint maga az elhatározás. Néhány kiló leadása azonban nem feltétlenül jelenti a jelenlegi étrend és életmód teljes átalakítását. Valójában néhány apró változtatás a reggeli rutinban már jelentősen segíthet a fogyásban.

Kép
Életmód

4 csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép
Szépség

Heti AKCIÓ: 5 kedvezményes árú arcszérum, amit imádnak a vásárlók

Hoztunk most pár olyan kedvezményes arcszérumot, amit a visszajelzések szerint tényleg érdemes kipróbálnod!

Kép
Életmód

Erre az állatjegyre különösen kaotikus időszak vár a kínai asztrológus szerint - teljesen betesz neki a Sárkány hónapja

Most mindent megtudhatsz arról, milyen emberek a kínai asztrológia szerint a Sárkány állatjegy szülöttei.

Kép
Sztárok

Elolvadtunk! 2 év után fotó készült Amber Heard kislányáról, a kis Oonagh hihetetlenül cuki

Amber Heard kislánya, Oonagh Paige már 3 éves, most pedig friss fotót láthatunk róla!