Utazz velünk a múltba! Ilyen volt az Oscar-gála 20 évvel ezelőtt

Utazz velünk a múltba! Ilyen volt az Oscar-gála 20 évvel ezelőtt
Forrás: Getty Images

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Promóciók

„A legpontosabb beszámoló Monroe életéről és haláláról” - olvass most bele az Istennő - Marilyn Monroe titkos életei című könyvbe

Facebook
Twitter
Pinterest

Mindig jó elmerülni a múlt már elfeledett celebpillanatai között, az Oscar-gála pedig nagyon jó alapot a nosztalgiázáshoz!

Hazai idő szerint március 13-án rendezték meg a 95. Oscar-gálát, és ahogy az már lenni szokott, idén is egy igencsak változatos és erős menyőzt sikerült összehoznia a készítőknek. Bár egy-két győzelmet mondhatni biztosra vettek a hozzáértő szemek, ettől függetlenül nehéz volt komolyabb esélylatolgatásokba bocsátkozni, hiszen értek már minket meglepetések az elmúlt évek során is. És ha már az időnél tartunk, semmi sem emlékeztet minket jobban a múlására, mint néhány régi fotó. Jelen esetben néhány épp 20 éves, ugyanis ebben a cikkben most felelevenítjük a 2003-as Oscar-gála legemlékezetesebb pillanatait! Nos, azt kell mondjuk, elég sokkoló, hogy mennyit változott a sztárvilág két évtized alatt, ami mindeközben épp annyinak tűnt, akár egy szempillantás!

Kattints tovább és mutatjuk is, hogy milyen volt az Oscar-gála 2003-ban!

Galéria / 10 kép

A legemlékezetesebb pillanatok a 20 évvel ezelőtti, 2003-as Oscarról

Megnézem a galériát

És ha az Oscar-gálánál tartunk, ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Az Oscar-gála 10 legemlékezetesebb története

Megnézem a galériát

Videók

Életmód

6+1 dolog, amit egy modern és sikeres nő nem csinál már 2023-ban a közösségi médiában

Kép
Életmód

Több mint egy mozgásforma! Minden, amit a jógáról kezdőként fontos tudnod

Kíváncsi vagy, de nem tudod hogyan is kezdj bele a jógába? Íme, néhány tipp, hogy minél előbb jógamatracra állj, és saját gyakorlásod során tapasztald meg a jóga jótékony hatásait.

Kép
Sztárok

Láttad már? Ilyen gyönyörű nő lett Jean-Paul Belmondo legidősebb unokája, Annabelle

Jean-Paul Belmondo minden bizonnyal nagyon büszke lenne arra, hogy unokája is a filmszakmát választotta hivatásául.

Kép
Sztárok

A képek magukért beszélnek! Sokak szerint ezek a felvételek a bizonyítékai annak, hogy semmi kémia nincs már Hailey és Justin Bieber között

Hailey és Justin Bieber házasságáról sok pletyka kering, most itt egy újabb jel, ami sokak szerint arra utal, hogy valami nincs rendben köztük!

Kép
Szépség

SJP és Jennifer Aniston már imádja! Egy új hajtrend, aminél nincs tökéletesebb őszülő hajhoz

Ősz hajszálak, őszülő hajtő? Ma már ebben nincs semmi ciki, sőt! Nézd meg, hogyan hordják a hajukat a legnagyobb hollywoodi sztárok!

Kép
Sztárok

Conchita Wurst férfiasabb, mint valaha: 9 év telt el azóta, hogy megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, ma már szinte rá sem ismerni

Kilenc évvel ezelőtt mindenki ledöbbent, amikor egy estélyit viselő, gyönyörű, szakállas nő lépett a színpadra. A nevét pedig mindenki azonnal megjegyezte: Conchita Wurst.