Elolvadunk! Ilyen nagyot nőtt már Cameron Diaz kislánya - FOTÓ

Elolvadunk! Ilyen nagyot nőtt már Cameron Diaz kislánya - FOTÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Lassan már 8 éve annak, hogy a színésznő végleg hátat fordított a színjátszásnak, hogy egy egészen új életet kezdjen távol az álomgyár falaitól.

Cameron Diaz tényleg a csúcson hagyta abba, amikor a 2014-es Annie című filmje után úgy döntött, hogy közel 20 év színészkedést követően visszavonul a filmezéstől. Ezt pedig olyannyira komolyan is gondolta, hogy azóta sem sikerült egy olyan hangzatos forgatókönyvet összedobni, ami elég kecsegtető lenne számára ahhoz, hogy visszatérjen a hollywoodi pörgésbe, és ha kis időre is, de maga mögött hagyja azt a harmonikus, újrarendezett életet, amiben szemmel láthatóan tökéletesen boldogan érzi magát.

Cameron 2015-ben házasodott össze Benji Maddennel, a Good Charlotte zenekar gitárosával, majd 2019. december 30-án megszületett kislányuk, Raddix, akit béranya hozott a világra. Hivatalos képet még nem mutattak a kicsiről, ám a lesifotósoknak párszor már sikerült lencsevégre kapniuk a színésznőt a kicsivel. Így volt ez pár nappal ezelőtt is, amikor Cameron éppen egy Los Angeles-i kávézóból távozott a karján ülő Raddix-szel.

A 49 éves egykori színésznő szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát ebben az új szerepben. Az utóbbi években pedig családja mellett minden idejét a vállalkozása köti le. Ugyanis 2020 júliusában indította el saját bormárkáját, az Avaline-t, melynek termékei egytől egyik egy organikusan gazdálkodó pincészetnél készülnek, így a nedűk nemcsak vegánok, de cukor és génmódosított alapanyag sincs bennük.


És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Ő Cameron Diaz húga, akivel egykor szinte ikertestvéreknek néztek ki: 4 gyermeket nevel

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép
Sztárok

Félelmetes! Így rohamozták meg Angelina Jolie-t az emberek Párizsban - FOTÓK

Angelina Jolie minden bizonnyal nem számított arra, hogy a francia fővárosban ilyen lelkes tömeg fogadja majd.

Kép
Sztárok
Kép
Horoszkóp

4 csillagjegy-pár, akik egymás ellentétjei, mégis örökre együtt maradnak

Nem véletlenül mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, igaz?

Kép
Sztárok