Melissa McCarthy kikotyogta: Ilyen egymással Meghan és Harry, mikor senki sem látja őket

Melissa McCarthy kikotyogta: Ilyen egymással Meghan és Harry, mikor senki sem látja őket
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Melissa McCarthynak volt alkalma bepillantani a páros életébe!

Akinek eddig nem volt teljesen egyértelmű, hogy Melissa McCarthy és Meghan Markle milyen közeli baráti kapcsolatban van egymással, annak Harry herceg kedvesének szülinapi videója adta meg a választ. Melissa és Meghan ugyanis még augusztusban debütáltak együtt egy videóban:

A felvétel nem csak kettejük barátságáról rántotta le a leplet, Meghan Markle 40x40 elnevezésű mentorprogramjának népszerűsítésére volt hivatott, valamit itt csíphette el a nagyvilág az első fotót idén született kislányukról, Lilibetről, és hát ne felejtsük el azt a jelentet sem, ahogy Harry feltűnik az ablakban.

Melissa McCarthyt most egy interjúban kérdezték a videó elkészítésének körülményeiről, ő pedig egy édes titkot is elárult Meghan és Harry kapcsolatáról.

A legaranyosabb pillanat az volt, mikor a beszélgetésünk közben Harry váratlanul belépett a szobába. Meghan mikor megpillantotta, egész arca kivirult. Olyan édes és őszinte volt.

Hát ezek azok a pillanatok, amiket nem lehet megjátszani, nem? Bár sokan szeretnék azt hinni, hogy a történtek után Meghan és Harry kapcsolat közel sem olyan harmonikus, ahogy olyan teóriák is vannak, hogy Meghan manipulálja a herceget, ám a puszta tény minden bizonnyal csak annyi, hogy ők ketten tényleg nagyon szeretik egymást.

És ezt láttad már?

Galéria / 10 kép

Testbeszéd-szakértők kielemezték Meghan és Harry fotóit az elmúlt évekből

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.