3 apró trükk, amitől tökéletesebben fognak rajtad állni a ruhák, mint eddig bármikor

3 apró trükk, amitől tökéletesebben fognak rajtad állni a ruhák, mint eddig bármikor
Forrás: GettyImages
Facebook
Twitter
Pinterest

Időről időre előkerülnek olyan újabb öltözködési trükkök, amiket megéri kipróbálni!

Viszonylag kevés téma esik róla, de nagyon sok múlik azon, hogy milyen fehérneműt kapsz magadra a mindennapok során. Összeállításaink biztos és fix alapjaiként már-már annyira nélkülözhetetlenné váltak, hogy hajlamosak vagyunk elfeledkezni arról, hogy nem minden alkalommal működnek tökéletesen bevált alsóneműink, és bizony vannak olyan összeállítások is, amik esetében jobb kicsit újratervezni a dolgot a lehengerlő összhatás érdekében.

Némelyik fehérnemű képes teljesen megváltoztatni a ruha illeszkedését, és bár a legtöbb esetben igényeljük, hogy szinte láthatatlan kísérőként legyenek velük (pontosabban rajtunk), ez sokszor nem jön össze, ami pedig a komfort érzetünkre is hatással lehet.

Az amerikai InStyle most szakmabelieket kérdezett meg arról, hogy mi is a "jó alap" 3 titka?! Íme...

1.) Varrás nélküli alsónemű

Bár nagyon úgy néz ki, hogy a 2000-es évek elejének - máig érthetetlen módon - oly népszerű tangavillantós trendje visszatért, ettől függetlenül megéri kicsit hosszabb távon gondolkodnod, és beszerezned pár testszínű és varrás nélküli bugyit, ami pont akkor és úgy tud láthatatlan lenni, hogy te is szuper jól érzed magad benne.

2.) Mindig szánj egy kicsivel több időt a melltartókra!

Valószínűleg több időt és kísérletezést igényel az, hogy rátalálj a tökéletes melltartóra. Míg a bővebb felsők, pólók és a pulcsik alatt ideális választás egy hagyományos melltartó, addig a testhez simuló darabok esetében sokkal jobbak a pánt nélküli megoldások, amik segítenek egyszerűbbé és természetesebbé tenni az összképet. Ha pedig úgy érzed, hogy a trikód és a spagetti pántos topod alatt elfér egy melltartó is, akkor ez esetben a bralette a legjobb megoldás.

3.) Ne szégyelld egy percig se alakformáló fehérneműidet!

A testpozitív üzenetek korában már egyáltalán nem ciki itt-ott kicsit instant módon formázni magunkon, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Legyen szó fűzőről, vagy éppen alsóról, önbizalmat adnak, amikor kell, és ez talán a legfontosabb egy nő lelkének!

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?

Galéria / 6 kép

Vannak kivételek: 6 testalkattal kapcsolatos divatszabály, amit ideje felrúgni

Megnézem a galériát

instyle.com

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok