Babakori képet mutatott magáról Szilágyi Szilvi – már 1 évesen is igazi szépség volt!

Babakori képet mutatott magáról Szilágyi Szilvi – már 1 évesen is igazi szépség volt!
Facebook
Twitter
Pinterest

Caramel gyönyörű felesége, Szilágyi Szilvi napjaink egyik legnépszerűbb hazai influenszereinek egyike, aki szépség és divat témákon túl olyan fontos kérdésekben is szereti megosztani tapasztalatét, mint az anyaság és a kulturális sokszínűség.

Igaz, a sikeres zenész által lett ismert a neve, azonban az elmúlt években Szilágyi Szilvi saját erejéből építette fel több százezres követőtáborát, amelynek köszönhetően igazi példaképe és szószólója lett a multikulturális nevelésnek. Ám az eddigi vezető út neki is rögös volt, amiről az InStyle legújabb számában is beszélt címlapsztárunk:

Az óvodában még nem érzékeltem, hogy kilógnék a többiek közül a sorból, kisiskolásként viszont sajnos csak negatív élményeim voltak a gyerekek között. Nehéz erről beszélni, mert nagyon sok bántást kaptam...kiskamasz koromig nagyon sokszor mentem haza a szüleimhez sírva, és könyörögtem nekik – mert azt hittem akkor, hogy ez így működik –, hogy vigyenek el doktorbácsihoz, és műttessék meg a szemem, legyen olyan, mint a többi gyereké. Eléggé megnehezítették a mindennapjaimat a suliban, a legtöbb iskolatársam. A sulivécébe is bezártak...és mindig találtak új módokat, hogy rosszul érezzem magam a származásom miatt. De valahogy nem tudok haragudni rájuk. Valószínűleg az ő szüleik nem beszélgettek velük eleget erről a jelenségről, hogy vannak más etnikumok is.

Emlékezett vissza a Szilvi, aki hozzátette, hogy kislányát már nem félti annyira, hiszen a mai gyermekekben egyre erősebb a pozitív elfogadásra való nyitottság.

Szilvi egyébként ma már büszkén vállalja vietmáni gyökereit, ezt pedig az is nagyon jól bizonyította, hogy korábban egy ennivaló képet is megosztott kisbabakorából, amelyen le se tagadhatja egzotikus származását.

A teljes interjút Szilvivel keresd az InStyle tavaszi számában!

Kép

Videók

Kép
Szépség

10 örökérvényű szépségtrükk, amit a Szex és New Yorkból tanultunk

A Szex és New Yorkban látott szépségtrükkök közel két évtized távlatában is ugyanolyan aktuálisak, mint egykoron voltak.

Kép
Sztárok

A 13 legőrültebb sztori a sztárvilágból, ami meglepő, de igaz

Tény és való, hogy a sztárok sok esetben olyanok, mint bármelyik ember, ám kivételek mindig vannak!

Kép
Szépség

Ókori szépségtippek! Így ápolta bőrét a páratlan megjelenésű Kleopátra

Vajon mivel ápolta a bőrét, hogy évezredekkel később is tökéletes megjelenéséről álmodozunk?

Kép
Stílus

Kopizd le a stílusát: Jennifer Lopez erre a kiegészítőre esküszik már több mint 20 éve

Teljesen érthető, ha már egyszer ráakadt az igazira, miért is cserélne le pár múlandó trend kedvéért?!

Kép
Szépség

Amire már évtizedek óta várunk: Madonna meghökkentő szépségtrükkjeitől leesik az állad

Madonna 2023 nyarán lesz 65 éves, most megmutatjuk, mivel tartja fiatalon magát.