Már nem György herceg a legcukibb királyi csemete - FOTÓK

Már nem György herceg a legcukibb királyi csemete - FOTÓK

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Facebook
Twitter
Pinterest

György herceg cukisága vitathatatlan, de nem ő az egyetlen királyi csemete, aki láttán helyben elolvadunk. A dán királyi család legelevenebb csemetéje következik!


Dánia trónörökösének, Frigyesnek, nagyon édes gyermekei vannak, ám a mi kedvencünk a 4 éves Jozefina, aki mindig kapható egy kis bolondozásra. Valahogy így képzelünk el egy cserfes hercegnőt. Azt még nem tudjuk, hogy György húga, Sarolta, mennyire lesz mókás kislány, de Jozefinát nehéz lesz leköröznie. A legkisebb trónörökös szemlátomást elemében volt a közelmúltban tartott családi rendezvényen, ahol nem lehetett nem rá figyelni. Hát így nyitotta meg a királyi család, az idei vadászszezont Koppenhágában!


Kép

A kislány kifogyhatatlan energiával szórakoztatta a tömeget. Lelkesen integetett és grimaszolt az erkélyről, miközben a királyi család többi tagja rendezetten köszöntötte az összegyűlteket. Na jó, azért ikertestvére, Vince is kapható volt a bulira!


dán királyi család 2
dán királyi család 2
Kép
dán királyi család
dán királyi család
 Két komisz a királyi családban
Két komisz a királyi családban


Íme a 10 legédesebb fotó a ma két éves György hercegről!

Videók

Promóciók

TOP10 élmény Máltán: a tökéletes bakancslista

Kép
Stílus

Egyszerűen imádjuk! Eva Longoria újra fellőtte a divattérképre ezt a lenge nyári darabot

Eva Longoria egy poszt alatt bebizonyította azt, hogy miért is érdemes még mindig ebben a textúrában gondolkodni.

Kép
Megjelent

Fürdőzünk a tehetségekben! Így készült a nyári InStyle címlapja Dobó Katával, Esztergályos Cecíliával, Horváth Lilivel, Kerékgyártó Yvonne-nal és Román Katalinnal

A hazai filmes szakmát ünnepli nyári lapszámával az InStyle magazin - a címlapon Esztergályos Cecília, Dobó Kata, Horváth Lili, Kerékgyártó Yvonne és Román Katalin!

Kép
Stílus
Kép
Életmód

10 lehangoló filmes példa arra, amikor az anya-fia páros közti korkülönbség zavarba ejtően kicsi volt a valóságban

A filmek világáról köztudott, hogy a valóságtól elrugaszkodott szabályok mentén mozog, és ez a fajta szabadság a végső castingdöntéseken is megmutatkozik.

Kép
Életmód

Egészen eddig rosszul tudtad: mennyi vért veszítünk a menzeszünk alatt?

Volt már, hogy aggódni kezdtél, talán túl sok vért veszítesz a menstruációd során? Most nőgyógyász válaszol minden kérdésedre!