Hihetetlen, de igaz: Nem akármivel dobálták meg III. Károly királyt és Kamilla királynét yorki látogatásuk során - VIDEÓ

Hihetetlen, de igaz: Nem akármivel dobálták meg III. Károly királyt és Kamilla királynét yorki látogatásuk során - VIDEÓ
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

III. Károly király egész jól reagált a különös helyzetre!

2022. szeptember 8-án, II. Erzsébet királynő halálát követően fia, III. Károly király lépett a Egyesült Királyság trónjára. És bár az britek nagy része örül annak, hogy a néhai uralkodó elsőszülött fia fejére kerül majd a korona, ettől függetlenül vannak olyanok, akik egyszerűen nem tudnak megbékélni a monarchia intézményével.

A minap az észak-angliai Yorkba látogatott III. Károly király és hitvese, Kamilla királyné, hogy tiszteletüket tegyék a II. Erzsébet királynőről készült szobor avatási ceremóniáján. Az esemény előtt az uralkodópár tett egy kisebb kitérőt, és a környező utcákat is útba ejtették, hogy üdvözöljék az összegyűlt tömeget, amikor hirtelen egy férfi kezdte el dobálni őket tojásokkal.

Szerencsére egyik repülő tojás sem találta el az uralkodót, aki viszonylag könnyedén kezelte a helyzetet és egy szájról olvasó szakember szerint mindössze annyit mondott az incidens után, hogy:

Rendben van, folytassuk!

A rendőrség földre vitte a támadót, aki közben azt ordibálta, hogy „Ez az ország rabszolgák vérére épült!”. A tömeg eközben hangosan kifütyülte a férfit, és skandálni kezdték, hogy „Isten óvja a királyt”. Az uralkodócsalád rajongói pedig szinte azonnal nekiálltak kivesézni a történteket különféle fórumokon, és míg valaki Károly laza hozzáállását méltatja, addig mások azon élcelődnek, hogy mennyire vicces az, hogy többször próbálkozás ellenére is célt tévesztett a tojás?! Végezetül pedig mutatjuk a néhai királynőről készült szobrot!

Még több képért lapozz tovább az Insta-galériában!

És ezt láttad már?

Galéria / 6 kép

Pillants be Károly herceg erdélyi nyaralóházába

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Életmód

11 eset, amikor a Jóbarátok szörnyen kezelt iszonyúan kényes témákat

A sorozat írói gyakran űztek gúnyt olyan dolgokból, amikből nagyon nem kellett volna. Emlékszel ezekre?

Kép
Sztárok

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép
Szépség

Híres magyar nők, akik nem titkolják, hogy plasztikáztattak

Míg régen a végtelenségig tagadták a nők a plasztikai beavatkozásaikat, addig napjainkban ez már egyáltalán nincs így.

Kép
Sztárok

A kor tényleg csak egy szám! Avagy 10 sztárpasi, aki 50 felett sem vesztett szexi külsejéből

A hírességek körében nem egy olyan szexi sztárpasit tartunk számon, aki bizony az ötödik iksz felett sem vesztett szemrevaló külsejéből.

Kép
Sztárok

Imádjuk! SJP bebizonyította, hogy ezt a csúnya mintát igenis lehet stílusosan viselni

Sarah Jessica Parker ruhája egyszerre klasszikus és izgalmas.