Hogy micsoda?! II. Erzsébet királynő egyik alkalmazottjának olyan feladatot kellett ellátnia, amire senki sem gondolt volna

Hogy micsoda?! II. Erzsébet királynő egyik alkalmazottjának olyan feladatot kellett ellátnia, amire senki sem gondolt volna
Forrás: Getty Images
Facebook
Twitter
Pinterest

Ez volt ám az egyedi megoldás!

Az elmúlt években egyre több titkos, eddig nem is sejtett infó derült ki a királyi család hétköznapjaival kapcsolatban. Ma már tudjuk, melyek azok az ételek, amiket Katalin és Vilmos herceg sosem fogyaszthatnak, de arra is fény derült, miért nem veheti le a hercegné nyilvános eseményeken a kabátját.

A királyi család alkalmazottai valószínűleg nagyon sokféle feladatot látnak el, azonban volt egy személy, akinek kimondottan meglepő a munkaköre volt. Stewart Parvin, aki a királynő öltözködéséért felelt egy évtizeden át, elárulta, hogy II. Erzsébetnek volt egy alkalmazottja, aki elsőként viselte az új cipőit, hogy betörje őket, és ne az ő lába fájduljon meg vagy legyen sebes.

A cipőknek azonnal kényelmesnek kell lenniük. Valaki más viseli őket ezért először. A királynő ugyanis sosem mondhatja azt, hogy 'Kényelmetlen, nem tudok járni már benne tovább'.

- árulta el egykoron az Evening Standardnak.
Kép
forrás: Getty Images

Nem semmi megoldás ez a kényelemre, igaz? Azt, hogy pontosan ki az, akinek ezt a feladatot el kellett látnia, nem derült fény sosem, de a hírek szerint a királynő személyi asszisztense is viselte már őket emiatt, ám ezt már nem erősítették meg azóta sem. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy vajon Katalin hercegné esetében is előfordul-e ez?


És ezt láttad már?

Galéria / 8 kép

8 alkalom, amikor Erzsébet királynő bebizonyította, hogy egy igazi lázadó volt

Megnézem a galériát

Videók

Kép
Stílus

Minden idők legszebb kismama szettjei a vörös szőnyegről: neked hogy tetszik az első helyezett?

Ezek voltak a legszebb kismama ruhák, amiket valaha a vörös szőnyegen láthattunk.

Kép
Életmód

Emily Párizsban: miért nézem, ha olyan borzalmas?

Lehet, hogy agyzsibbasztó, nevetséges, lekezelő, olykor sértő és felháborító az a kliséhalom, amit a sorozat készítői immár három évadon át fáradhatatlanul az arcunkba tolnak. De valljuk be: imádjuk utálni. Kezdem én a vallomást, ha segít!

Kép
Sztárok
Kép
Sztárok

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép
Sztárok

Kínos! Madonna lányát ezért nem engedték be Marc Jacobs New York-i showjára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.